KÜLFÖLD

Öltözőkabinban erőszakolta meg áldozatát a kegyetlen szatír

Konyhai ollóval védekezett egy nő a bajorországi Memmingenben az őt éppen megerőszakoló eritreai migráns ellen. A kétségbeesett küzdelem során mindketten súlyosan megsérültek. A hatóságok közlése szerint az afrikai bevándorló a héten még két másik nőt is megtámadott.
  • Szerző: WM

Sorozatban elkövetett nemi erőszakkal vádolják azt a 25 éves Eritreából származó migránst, akit szerdán késő este fogtak el a bajor rendőrök. A férfi egy gyanútlan nőre támadt rá, akit egy tó melletti öltözőkabinba ráncigált be, ahol molesztálni kezdte, majd meg is erőszakolta. Történt mindez annak ellenére, hogy az áldozat minden erejével védekezni próbált, még egy ollót is előkapott, amivel több helyen megsebesítette a támadóját.

Mint kiderült, a védekezés során a megerőszakolt nő is súlyos sérüléseket szenvedett. Télen nem sokan járnak ezen a kihalt környéken, de a nő szerencséjére akkor éppen arra sétált valaki, aki meghallotta a segélykiáltásokat. A szemtanú azonnal hívta a rendőröket, amit meghallhatott a tettes is, mert elszaladt a helyszínről.

Nem sokkal később aztán mégis sikerült elfognia az egyenruhásoknak a sérült migránst.

Több áldozat is van

A német Bild nevű napilap értesülései szerint nem ez volt az afrikai migráns egyetlen szexuális jellegű bűncselekménye. Egészen elképesztő, de a nyomozók biztosak benne, hogy az eritreai bevándorló még ugyanazon a napon, csak néhány órával korábban egy másik nőt is megerőszakolt. A férfi ugyanazon tó partján nézte ki áldozatát, aki éppen a kutyáját sétáltatta. A nő már induló félben volt, az autójába tette volna be az ebet, amikor a migráns egy óvatlan pillanatban belökte az autóba, és ott megerőszakolta. Mindkét nőt kórházba került a szexuális erőszak után.

A helyiek szerint a hét elején egy harmadik eset is történt, szintén nem messze a tótól, a nyomozók úgy látják, hogy lehet összefüggés köztük. Az eritreai gyanúsított egyelőre hallgat, előzetes letartóztatásban várja tárgyalássorozatának kezdetét.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?