KÜLFÖLD

Nyoma veszett az elgázolt gyalogosnak

A kamionos nagyon megrémült, de egyből segítséget hívott.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy magyar kamionsofőr rémülten hívta a segélyhívót: elgázolt valakit Nyitra közelében kedden az esti órákban, a sűrű esőzésben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megtudtuk: a hűtőgépeket szállító kamionsofőr Nagytapolcsányból (Topoľčany) Budapest felé tartott, amikor Veľký Lapáš község közelében egy csattanásra lett figyelmes. A sofőrnek úgy tűnt, mintha elsodort volna valakit a visszapillantó-tükrével.

Hiába állt félre, senkit nem talált a környéken. A rendőrök és a mentők nagy erőkkel kutatták át környéket, de senkit nem találtak – írja a Paraméter.

Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a keresés öt órán át tartott, rendőrkutyát is bevetettek, de ezt követően sem találtak senkit. Mivel a kamion visszapillantó tükre is ép volt, megállapították, hogy nem ütött el senkit.

A Joj televíziónak nyilatkozott a sofőr: még ha be is igazolódott, hogy nem gázolt el senkit, ha nem állt volna meg és nem értesítette volna a rendőrséget, nem tudott volna elszámolni a lelkiismeretével. Hálás a rendőröknek a professzionális hozzáállásért.

címkék:
És ezeket olvastad már?