KÜLFÖLD

Melegbárokban lép fel nőként a 14 éves fiú – Fotó

Sztárként parádézik, tévéműsorokban lép fel az a 14 éves fiú, aki lányruhába öltözve még melegbárokban is mutogatja magát szülei támogatásával.
  • Szerző: Ripost

A tudomány jelen állása szerint az emberi DNS-ben nincs egyetlen olyan jól regisztrálható gén sem, ami alapján meg lehetne jósolni, hogy egy adott személy a saját neméhez vonzódik-e vagy sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A legújabb kutatások ugyan azt mutatják, hogy lehetnek gének, melyek valamelyest befolyásolják az ember szexualitását, ám ezek szerepe elhanyagolható, a társadalmi és környezeti tényezőknek sokkal nagyobb szerepük van abban, ki hogyan fog szeretni.

Mindezek ismeretében nyugodtan kijelenthetjük, hogy a genderelmélet propagandisztikus eszközökkel történő népszerűsítése igenis hatással van a kisgyerekek és a pubertás korban lévők szexuális irányultságára, hisz ők érzelmileg egyáltalán nem elég érettek ahhoz, hogy döntést hozzanak a nemi identitásuk megválasztásáról.
Hogy pontosan milyen hatást gyakorol a szivárványos köntösbe öltöztetett agitáció a kicsikre, azt talán a 14 éves drag queen (leánykori nevén transzvesztita) Desmond Napoles személye mutatja meg leginkább.

NEW YORK, NEW YORK – OCTOBER 13: Desmond is Amazing attends the United Way of New York City's March United for Public Schools event on October 13, 2019 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for United Way of New York City)

Szülei elmondása szerint Napoles alig múlt kétéves, amikor rájött: ő egy fiútestbe született lány. 2009 tavaszán a fiú anyukája épp egy transzvesztitákról szóló műsort nézett a tévében, amikor a kis Napoles szólt neki, hogy ő is női ruhákba szeretne öltözni.

Ekkor az anya nem mondott nemet a fiának, rózsaszín kosztümbe öltöztette, majd együtt végignézték a felnőtteknek szánt produkció összes részét.
Az elmúlt években Desmond a dragkultúra egyik legfényesebben tündöklő csillagává nőtte ki magát az Egyesült Államokban, ahol a koronavírus-járvány előtt a New York-i divathét sztárjaként parádézott, és melegbárokban is rendszeresen fellépett. Tette mindezt a szülei, valamint „érett”, felnőtt emberek támogatásával és hozzájárulásával.

További megdöbbentő részleteket találsz a témában a július 27-én megjelent 7-ben, keresd az árusítóhelyeken.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?