KÜLFÖLD

Megszakad a szív: 800 kemoterápiát kapott a kislány, a gyerekek folyamatosan csúfolják

A kislány csak szorította anyja kezét, amikor a gyerekek gonoszul csúfolták.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A gyilkos kór után csúfos megjegyzésekkel is meg kellett küzdenie egy ötéves angol kislánynak. Flo Morrisonnál 2018 augusztusában diagnosztizáltak leukémiát, a hosszú hónapok alatt összesen 800 kemoterápiás kezelést kapott, emellett hússzor vérátömlesztésre is szüksége volt az életben maradásért – számolt be róla a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kezelések tavaly októberben befejeződtek, a kislány azonban elvesztette a haját, amiért a játszótéren a csúfolódás célpontjává vált.

„Ez egy fiú lány ruhában!” – ordították a gyerekek egy játszótéren a kislányra mutogatva, amikor édesanyjával éppen hazafelé tartott.

„Tudtam, hogy a gyerekek nem szándékosan voltak rosszindulatúak. Lenéztem a kislányomra, aki csak szorította a kezemet, és nem szólt semmit, pedig tudtam, hogy tisztán hallotta” – mondta Flo édesanyja, a 39 éves Nikki.

Ezután elgondolkodott, vajon mennyi minden történhetett még az elmúlt hónapokban, amiről kislánya nem beszélt neki.

Rákérdeztem, hogy mások is mondanak-e neki ilyeneket, és azt válaszolta: igen. Elmagyaráztam neki, hogy vannak rövid és hosszú hajú fiúk és lányok is, ez nem jelent semmit” – tette hozzá.

Az édesanyát azonban bántotta, hogy csúfolják a lányát, ezért úgy döntött, parókát ad Flónak.

Az asszony végül a Little Princess Trust jótékonysági akciója keretén belül tudott parókát szerezni kislányának.

„Hosszú szőke hajat akart, amely ellenkezője a természetes tincseinek, ami fekete és göndör. Annyira boldog volt, és a parókával a fején magabiztosan sétált be az iskolába. Azon gondolkodtam, ez miért nem jutott eszembe hamarabb...” – mondta Nikki.

(via)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?