KÜLFÖLD

Leforrázta sikoltozó 19 hónapos gyermekét egy nő

Bevallotta, teljesen kiesett számára az idő, mialatt gyermeke az életéért küzdött.
  • Szerző: Ripost

Leforrázta babáját egy kokainfüggő anya Nottinghamben. Legalább egy órán át ordíthatott a 19 hónapos kislány fájdalmában. Égési sérüléseivel kórházba szállították Gracie Crowdert, de nem sokkal később életét vesztette. Az orvosok elmondása szerint testének 65 százaléka brutálisan megégett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanyát, a 26 éves Katie Crowdert azzal vádolják, hogy szándékosan megölte gyermekét. A jelenlegi információk szerint miután leforrázta Graciet, takarítani kezdett, majd átment a szüleihez. Akkor pánikolva közölte velük, hogy meghalt a gyermeke. Paul és Karen Crowder sokkos állapotban mentek megnézni, mi történhetett unokájukkal. Ám amikor kérdőre vonták gyermeküket, az csak annyit válaszolt: „Nem tudom, mi történt, én így találtam rá.”

Az orvosszakértő azonban megállapította, hogy olyan szintű égési sérülésnél, amilyen a kislány bőrén keletkezett, biztos, hogy „erőteljesen sikoltozott„. Szenvedésének idejét pedig egy órára becsülte.

Az anyát is orvosi vizsgálatnak vetették alá, és a vérvizsgálattal megállapították, hogy Gracie halála előtt nagy mennyiségű kábítószert fogyaszthatott – írja a Daily Mail.

És ezeket olvastad már?