KÜLFÖLD

És akkor az elnöki konferencián felbukkant egy meztelen férfi...

Jair Bolsonaro brazil elnök fontos vállalkozókkal és üzletemberekkel folytatott videókonferenciát. A résztvevők között volt, aki maszkot viselt, mások pedig öltönyben tárgyaltak. Egy gyanútlan férfi azonban anyaszült meztelenül mutogatta magát.
  • Szerző: RIPOST

Egy ilyen kínos hiba mindenki rémálma!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A koronavírus-járvány kitörése óta egyre több fontos tárgyalást intéznek az emberek videokonferencia segítségével. Az online megbeszélések azonban sokszor váratlan fordulatokat vesznek. Az utóbbi idők egyik legkellemetlenebb esetére Brazíliában került sor, ahol éppen maga az ország elnöke folytatott megbeszélést befolyásos üzletemberekkel.

Jair Bolsonaro brazil elnök
Fotó: Andressa Anholete / Getty Images

Jair Bolsonaro azonban kénytelen volt félbeszakítani a konferenciát, amikor észrevette, hogy a képernyője jobb alsó sarkában egy teljesen meztelen férfi zuhanyozik éppen. A történtekre az az egyetlen épeszű magyarázat, hogy a férfi elfelejtette kikapcsolni a számítógépe kameráját, miután elhagyta az online megbeszélést. Bolsonaro a mellette helyet foglaló gazdasági miniszternek kezdte ecsetelni a látottakat.

A jobb alsó sarokban volt látható a váratlan vendég.
Fotó: facebook

Ott tusol egy pasas. Biztos olyan forró számára a konferencia, hogy hűtőfürdőt kell vennie

– poénkodott az brazil elnök. Sajtóértesülések szerint a meztelen férfi az egyik vállalkozó tanácsadója volt, aki azt hihette, hogy számára már véget ért a megbeszélés, és automatikusan kiléptetik a videókonferenciáról. A történet körül nem a meztelenkedés volt az egyedüli botrány. Az esetre ugyanis úgy derült fény, hogy a megbeszélést újságírók is figyelemmel kísérték, anélkül, hogy arról a résztvevőknek tudomása lett volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?