KÜLFÖLD

Hónapokig molesztáltak és fenyegettek egy 16 éves lányt az iskolájában

Egyre több osztrák iskolában tör ki botrány a migránsdiákok erőszakossága miatt. Legutóbb a Felső-Ausztriában lévő Welsből érkeztek megdöbbentő hírek: egy 19 éves migrációs hátterû diák több hónapon keresztül molesztálta és fenyegette diáktársát.
  • Szerző: WM

Az ügyészség tájékoztatása szerint a 16 éves lány számára decemberben kezdődtek a megpróbáltatások. Egy 19 éves migrációs hátterű diákról derült ki ugyanis, hogy azóta molesztálja és fenyegeti életveszélyesen áldozatát. Rendszeresen előfordult például, hogy a bevándorló a lány lábai közé nyúlt, vagy a melleit fogdosta, miközben a nyakát csókolgatta. Az egyik chat alkalmazáson keresztül pedig naponta zaklatta különféle szexuális tartalmú üzenetekkel. A tinédzserkorú áldozat egy szót sem mert szólni sokáig senkinek, mert zaklatója azzal fenyegette, hogy végez vele, ha eljár a szája.

Egy idő után azonban már túl soknak bizonyult az áldozat számára a teher, így egy 17 éves diáktársának kiöntötte a lelkét. Amikor az védelmezően próbált meg fellépni a migrációs háttérrel rendelkező diák ellen, akkor őt is halálosan megfenyegette. Egyik nap még egy ásót is bevitt az iskolába, majd közölte:

Ezzel foglak elásni!

A több hónapos szenvedés után végül a tanárnőjükhöz fordultak a rettegésben élő fiatalok, akinek meg is mutattak pár bizonyító erejű üzenetet. A pedagógus azonnal feljelentést tett a bíróságon, aminek következményeként az elkövető múlt péntek óta előzetes letartóztatásban van. A gyanúsított részleges beismerő vallomást tett, szerinte nem történt semmi komoly, az egész csak egy poén volt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?