KÜLFÖLD

Felesége és fia megölésével gyanúsítják a neves ügyvédet

A brutális gyilkosság lehetséges elkövetőjéről eleinte fogalma sem volt a hatóságoknak, de lassan a családfőre terelődött a gyanú.
  • Szerző: ripost

Brutális gyilkosság rázta meg a csendes vidéki erdőt. Idén június 7-én holtan találták a neves ügyvéd, Alex Murdaugh feleségét és 21 éves fiát. A gyilkossággal eleinte senkit nem gyanúsítottak, de aztán hamar a családfőre terelődött a gyanú, az ügyvéd életében ugyanis egymást követik a gyanúsabbnál gyanúsabb esetek.

ügyvéd gyilkosság

Nagy bajban a neves ügyvéd
Fotó: Pixabay

A család Charleston közeli vadászbirtokán nyaralt, az ügyvéd fiát Pault és a férfi 52 éves feleségét kegyetlen módon, több lövéssel kivégezték a vadászkutyák kennelje mellett.

Az állítása szerint épp visszatérő apa, Alex találta meg őket, és kétségbeesett hangon értesítette a rendőrséget.

Akkor a nyomozók arra gyanakodtak, hogy a fiú, Paul lehetett a célpont: a rendőrök szerint bosszúból ölhették meg, mert 2019-ben részegen vezetett egy hajót, ezzel egy fiatal lány halálát okozva.

Úgy vélték, az elhunyt fiatal lány miatt fenyegetőzők állhattak a háttérben, mert a fiúval végeztek először, így ő lehetett a célpont – olvasható a Borson, a Daily Mail nyomán.

Az ügyvéd a családja halála után drogfüggő lett, közben az ügyvédi kamarából is kizárták, mert kiderült, hogy sikkasztott a munkahelyén. Ezután akaratlanul is magára terelte a gyanút: felbérelte a dílerét, hogy ölje meg, így a kisebbik fia megkaphatja a tízmillió dolláros életbiztosítását.

A gyilkossági kísérletet túlélte, a rendelkezésre álló bizonyítékok szerint pedig meggyanúsították a felesége és nagyobbik fia kivégzésével. Az ismerősök szerint Alex és felesége, Maggie házassága az utóbbi években megromlott, így lehetett indítéka a gyilkosságra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?