KÜLFÖLD

Használt fagyasztót vett, szörnyű dolgot talált benne...

Az ember azt gondolná, hogy attól, mert valami használt, még nem kell a legrosszabbra számítania. Ebben az esetben másképp volt.
  • Szerző: WM

Az egész eset egy garázsvásáron történt. Az amerikai nő először megörült, hogy végre sikerült pont egy olyan fagyasztót találnia, mint amilyenre szüksége van. Külön örömként érte az asszonyt, hogy tízezer forintba sem került a mélyhűtő. Az eladó csupán egy kis türelmet kért a vevőtől, azt állította, hogy a ládában jótékonysági célra szánt dolgok vannak, ezért kérte, hogy egyelőre ne nyissa fel a hűtőt. Az eladó azt hazudta, hogy a templomból jelentkezni fognak nála, és elszállítják majd a tartalmát.

A vevő azonban kezdett egyre türelmetlenebb lenni, mivel több hét is eltelt, és sem a templomból, sem máshonnan nem jelentkeztek. A nő így azt gondolta, hogy eljött az ideje, hogy kinyissa a hűtőt. 

Legmerészebb álmába sem merte volna gondolni, hogy egy másik nő, holtestére fog bukkanni a ládában.

Mint kiderült, a halott asszony az eladó édesanyja volt, akit tavaly szeptember óta senki sem látott. Az eladó azonban azt mesélte mindenkinek, hogy az anyukája idősek otthonába költözött.  

A nyomozás még tart, annyi derült ki az esetről, hogy feltehetőleg nem gyilkosság áldozata lett a néni. Lánya csupán azért rejtette el anyja holttestét, hogy fel tudja venni a neki járó nyugdíjat és segélyeket. Ez azonban szintén bűncselekménynek számít, mint ahogy az is, hogy elhallgatta az idős nő halálát, így az eladó ellen eljárás indult. 

 

És ezeket olvastad már?