KÜLFÖLD

Gyomorforgató, mit művelt tinédzser lányával az apa

Öngyilkos akart lenni a 18 éves lány, miután rájött, mit művel vele az apja.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű dologra jött rá a 18 éves Lauren Brightwood. Éppen a születésnapja előtt készülődött a fürdőszobában és „egy kényeztető fürdőt vett”, amikor meglátta mostohaapja telefonját az ajtóban.

Írt egy SMS-t az édesanyjának, hogy menjen be hozzá a fürdőbe. Az anyja is látta a telefont, és kérdőre is vonták Craiget, aki persze mindent tagadott. Végül Lauren anyja kihívta a rendőröket is.

Craig a rendőröknek elmondta, hogy már 13 éves kora óta lesi Laurent. Bűnösnek vallotta magát és a northamptoni törvényszék el is ítélte.

„Nagyon nehéz időszak volt ez számomra, már sosem leszek ugyanaz az ember. Soha többé nem bízok meg az embereken. Pánikrohamaim vannak, depressziós vagyok és már többször gondoltam az öngyilkosságra” – mesélte Lauren.

A lány édesanyja, Michelle magát okolja mindenért. Mint mondta, korábban észre kellett volna vennie, hogy a férje miket művel. Azóta már a családi képeket sem tudja nézni, mint mondta, már mindent más megvilágításban lát. Craig négyéves kora óta nevelte Laurent, többször meg is fürdette a kislányt.

Az egyetlen pozitívuma a dolognak, hogy sokkal szorosabb lett az anya-lánya kapcsolat. Lauren nagyon hálás az anyjának, hogy azonnal hitt neki.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?