KÜLFÖLD

„Örökké szeretlek, repülj magasra” – a 29 éves férfi pillanatok alatt életét vesztette a horrorbalesetben

Az autópályán hajtott egy átmulatott éjszaka után a fiatal férfi, ám célját már nem érhette el. Motorjával halálos balesetet szenvedett.
  • Szerző: Ripost

A mindössze 29 éves Jake Adams éppen motorjával hajtott a 101-es autópályán a kaliforniai Encino-ban, pénteken délután negyed öt körül, amikor balesetet szenvedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal férfi éppen egy hatalmas partiról tartott hazafelé, ám célját már nem érhette el. Ez volt az első buli, amin részt vehetett, miután a koronavírus-járvány letarolta a világot.

A tragédiát még inkább súlyosbítja, hogy halála előtt négyes stádiumú mellrákkal küzdött, és állítólag depresszióban szenvedett.

Gyászoló barátai és kollégái megható módon búcsúztak el a fiatal férfitól.

„Ilyen sokkoló hírt még nem hallottam. Részvétem Jake Adams barátainak és családjának. Ez egy nagyon szomorú nap. Elvesztettünk egy igazán jó srácot” – nyilatkozta az egyik barátja, Seth Gamble.

Allie Nicole úgy emlékezett meg róla, mint egy szerető és igaz barát: „Nyugodj békében Jake Adams. Tényleg nem tudom elhinni. Épp veled voltam, hogy bepótoljuk a lemaradást, és izgatottan vártam azt a sok dolgot, ami rád várt. Köszönöm, hogy igazi barátja voltál mindenkinek, aki keresztezte az utadat. Örökké szeretlek, repülj magasra.”

A dél-karolinai Charlestonból származó Jake egyébként pornószínészként kereste a kenyerét, miután egy szexpartin felfigyeltek rá. Öt év alatt több mint 700 felnőttfilmben szerepelt – számolt be róla a Daily Star.

Az iparágban töltött ideje alatt rendezett és szerepelt is, dolgozott a Brazzers, a Mofos, az Exploited College Girls és a Bellesa House filmjeiben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?