KÜLFÖLD

Felfoghatatlan fájdalom: elvesztette újszülött ikreit a politikus

Megrendülve jelentette be a politikus, hogy feleségével elvesztették gyermekeiket.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiát kellett átélnie a brit képviselőnek és feleségének. Guy Opperman most közölte a nyilvánossággal: múlt héten meghaltak ikerfiaik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció – Fotó: Pixabay

A magzatburok idő előtt megrepedt és komplikációk léptek fel. Mint ahogy a politikus írta, „Teddy gyorsan és csendben jött és távozott is erről a világról, testvére, Rafe pedig június 23-án született meg és még aznap meghalt”.

„Semmit sem tehettünk. Szörnyű tragédia. Egy hete jöttünk haza a kórházból, de még mindig sokkban vagyunk. Idő kell a gyógyuláshoz. Örökre hiányozni fognak a fiaink” – vallotta be az 55 éves képviselő.

Kisebbik fiát, Rafe-et még láthatta, a pici, mivel koraszülött volt, inkubátorba került. Az apa és a felesége végig ott volt a baba mellett.

„El tudtuk még neki mondani minden álmunkat és reményünket, hogy milyen családot szerettünk volna nekik nyújtani. De nem tehettük meg, mert meghalt Flóra karjaiban” – mesélte.

A képviselő és felesége úgy döntöttek, létrehoznak egy alapítványt, és támogatni fogják azokat a kutatásokat, amelyek a terhességi komplikációk minimalizálására irányulnak. Mint fogalmaztak, nem akarják, hogy még egy családnak át kelljen élnie ezt a fájdalmat, mint nekik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?