KÜLFÖLD

Ez hihetetlen, világhírű énekes lesz a kis Maddie McCannből?

A kislány egy médium szerint él, és nagy énekes válik majd belőle.
  • Szerző: Ripost

Madde McCann él, és Németországban lakik – állítja egy rendőrségi médium. Fia Johansson – aki állítása szerint az Egyesült Államok rendőrségével is együtt dolgozott már eltűnt személyek ügyein – úgy gondolja, hogy a kislány jól van, és most Melanie néven ismerhető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Europress – AFP/TERI BLYTHE/METROPOLITAN POLICE SERVICE

Maddie McCann még 2007-ben tűnt el a portugáliai családi nyaralásról és azóta is keresik. A brit és portugál rendőrök hatalmas erőkkel nyomoznak a lány után, a keresés pedig 12 év elteltével is folytatódik.

Johansson szerint pedig a lány él és egészséges. A médium azt állítja, hogy nemrégiben a hip hop művész Jamal Trulove-nak segített, aki több mint hat évet töltött rácsok mögött gyilkosság miatt, míg végül felmentették.

A médium elmondta a Daily Starnak, hogy Maddie-nek nincs tudomása a családjáról, nem emlékszik semmire, mert még olyan kicsi volt az eltűnésekor. Állítása szerint egy német gyerekkereskedő rabolta el a lányt, a tettes azóta börtönben van. Johansson szerint két évvel Maddie eltűnése után a bűnbanda egyik női tagja megsajnálta a kislányt és segített neki megszökni.

A lány új szülei a hetvenes vagy nyolcvanas éveikben járhatnak, és Köln környékén élnek. A médium szerint Maddie remek énekes és táncos. Véletlenül, 2022-ben vagy 2024-ben talál majd vissza a családjához, amikor híres énekes lesz.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?