KÜLFÖLD

Elképesztő: megkereste lánya spermadonorját és feleségül ment hozzá!

Aminah Hart nem szokványos módon esett teherbe, s a férjével való találkozása sem mondható hétköznapinak. Úgy döntött, spermadonor segítségével szeretne teherbe esni, majd felkereste az adományozót, és összeházasodtak.
  • Szerző: T.D.

Aminah Hartnak és Scott Andersonnak úgy van közös gyereke, hogy a picur első születésnapja előtt nem is találkoztak. Ez csak azért lehetséges, mert az apuka spermadonor volt.

Aminah, a 45 éves ausztrál nő két fiúgyermekét vesztette el egy örökletes betegség miatt, ezért úgy döntött, hogy még egyszer, utoljára megpróbálkozik a gyerekvállalással, most viszont spermadonor segítségével.

Egy egészséges, boldog ember génállományát szerette volna adni születendő gyermekének.

A spermabankban történt látogatása után kilenc hónappal egészséges leánygyermeke született. Az adományozó férfi a kölcsönzői űrlapján azt írta, hogy szeretné, ha a gyermeke 18 éves kora előtt felvenné vele a kapcsolatot.

Az anyuka nem várt addig, kislányuk, Leila 1 éves szülinapja után megkereste az apát, aki részt szeretett volna vállalni a gyermek életében. A sors úgy hozta, hogy nem csak a gyerek életében fog fontos szerepet betölteni az apuka, ugyanis a szülők egymásba szerettek, és a napokban össze is házasodtak. Jó hír, hogy a  gyerkőc még kicsi, így lesz idejük mit kitalálni a hogyan ismerkedtetek meg kérdés ízléses megválaszolására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?