KÜLFÖLD

Egymás kezét fogva halt meg a tini szerelmespár Manchesterben

A fiatal szerelmesek elválaszthatatlanok voltak, és számukra nem is volt kérdés: együtt fognak megöregedni és meghalni. De a megöregedés nem adatott meg nekik...
  • Szerző: KF

A 17 éves Chloe Rutherford és szerelme, a 19 éves Liam Curry hosszú, közös életet tervezgetett. Kapcsolatuk mesébe illően gyönyörű volt, tökéletesen kiegészítették egymást, soha egy hangos szó nem hallatszott közöttük, mindent együtt csináltak. Így nem is lehetett kérdés, hogy Liam elkíséri Chloét Ariana Grande manchesteri koncertjére, ahol húsz másik emberrel együtt ők is életüket vesztették, mikor Salman Abedi működésbe hozta repeszbombáját.

A két fiatal halálhírét szerdán erősítették meg – a család addig reménykedett abban, hogy a pár a 119 sebesült között van, és kórházban kezelik őket.

Örökké együtt akartak maradni – és most már együtt is lesznek

– írta a két család búcsúüzenetében.

Liam rokonai szerint a két tini elválaszthatatlan volt, jólesett rájuk nézni, ahogy együtt vágtak bele új és újabb kalandokba, és ahogy bármit megtettek volna a másikért.

Ma este Chloe lányunk és Liam fiunk meghalt. Az ő szárnyaik már repülésre készek, de a mi szívünk még nem tudja elengedni őket.

A fiú családját különösen elszomorította a hír, hiszen nemrég temették el Liam édesapját: a 49 éves Andrew márciusban halt meg rákban. A fiú még nem dolgozta fel a tragédiát – számára édesapja volt élete hőse, és el sem tudta képzelni, hogyan élhetne nélküle. A család minden elképzelhető módon próbált pénzt gyűjteni a férfi kezelésére, Liam még egy jótékonysági akció keretében 420 kilométert biciklizett is, hogy felhívja a figyelmet Andrew betegségére. Chloe pedig végig támogatta párját, majd a szomorú esemény után eldöntötte: felvidítja Liamet, és boldog életet garantál neki. A sors azonban erre már nem adott lehetőséget…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?