KÜLFÖLD

Durva: azt hazudta, hogy rákos, csak hogy ne hagyja el a szerelme

Kevin Bevis annyira kétségbeesett, hogy a barátnője elhagyja, hogy kitalálta, rákos beteg, így a nő vele maradt.
  • Szerző: Ripost

A 38 éves férfi uralkodott párján, Karen Gregoryn, ráadásul többször bántalmazta. Karen úgy döntött, hogy elhagyja, mire Kevin Bevis azt hazudta, hogy gyomorrákja van. A nő megsajnálta a férfit, ezért mégis vele maradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karen még kemoterápiás kezelésekre is elvitte a férfit, de Kevin mindig azt mondta, látogató nem mehet be vele. A férfi emellett arra is ügyelt, hogy állítólagos gyógyszereit látványosan beszedje: de csak vitaminokat vett be. Sztoriját erősítette vele, hogy bottal járt, és egyszer szándékosan elájult a szomszédok előtt – írja a Mirror. Az 50 éves nő gyanútlanul kiszolgálta párját: megfürdette, etette, sőt még pelenkázta is. A férfi sehová sem engedte el őt, uralkodott rajta, jobban, mint korábban.

Karenben akkor ébredt gyanú, amikor a fészerben megtalálta a vitaminos dobozokat, és látta, hogy a bogyók teljesen olyanok, mint a rákra szedett pirulák. Ezután a betelefonált a kórházba, ahol kiderült, nincs Kevin Bevis nevű páciensük.

Amikor kérdőre vonta a férfit, az üvöltözni kezdett vele, és agresszívvá vált. Végül az asszony feljelentést tett, és a nyomozás során hamar kiderült, hogy valóban kutya baja Kevinnek. Majd 18 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték betegség színleléséért és családon belüli erőszak miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?