KÜLFÖLD

Apát és 10 hónapos fiát holtan találták kocsijukban, megdöbbentő, miért kellett meghalniuk

Valószínűleg elaludhattak a kocsiban, aminek szivárgott a kipufogója.
  • Szerző: Ripost

Egy csecsemőt és édesapját holtan találták kocsijukban, miután leparkoltak a Georgia Waffle House előtt. Keresték őket, de semmire sem reagáltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

November 14-én reggel tettek bejelentést a rendőrségen, hogy egy férfi és egy nő gyermekükkel eszméletlen állapotban fekszenek a kocsijukban. Miután a rendőrség a helyszínre érkezett, felnyitották az autót. A 26 éves Christopher Gage McKinzie és fia, Sawyer Gage McKinzie ekkor már életét vesztette. A férfi barátnője, Kortnie Payne még lélegzett, ezért kritikus állapotban kórházba szállították. Jelenlegi állapota nem ismeretes – írja a CrimeOnline.

McKinzie és Payne egyaránt a Waffle House étteremben dolgozott, a közelben találtak rájuk. Az eddigi információk alapján a férfi, miután végzett munkájával, hazament édesanyjához felvenni a gyermekét, majd visszament munkahelyéhez, hogy megvárják Kortniet.

A rendőrség gyanúja szerint apa és kisfia elaludhatott a várakozás közben, később hozzájuk csatlakozott a nő is, aki szintén elszundított. Az autóban felgyülemlett szén-monoxid áldozatául estek.

„Az autó kipufogórendszerét ellenőrizve rájöttünk, hogy több mint valószínű, hogy szivárgott a szén-monoxid” – árulta el az egyik nyomozó, aki szerint McKinzinek valószínűleg fogalma sem volt az autó problémájáról.

És ezeket olvastad már?