INSIDER

Most jött: újabb holttest került elő ott, ahol eltűnt a magyar testvérpár

Múlt héten tűnt el egy magyar testvérpár Mallorcán, azóta sem adtak magukról életjelet, és most is nagy erőkkel keresik őket.
  • Szerző: Ripost

Tragikus hír érkezett Mallorcáról: újabb holttestet találtak a tengerben, az ottani nyomozók szerint az eltűnt magyar testvérpár egyik tagját találhatták meg – írja egy helyi lapra hivatkozta a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután ma Menczer Tamás külügyi államtitkár a Facebook-oldalán közölte, hogy a rendőrség tegnap talált egy holttestet, de a hivatalos tájékoztatás szerint biztos, hogy nem a magyarok egyikéről van szó, most azonban újabb holttestet találtak a tengerben.

A Diario de Mallorca című helyi lap szerint egy vitorlás vette észre a Cala d'Ortól nem messze található Cala Serena partjainál úszó holttestet. A helyi nyomozók azt állítják, nagy valószínűséggel a napokkal ezelőtt eltűnt két magyar egyikét találhatták meg. A hatóságok speciális mentőbúvár csapata jelenleg is a helyszínen van, hogy kiemeljék a testet. A vitorlás legénysége reggel nyolc óra körül észlelte a vízben úszó holttestet, majd azonnal értesítették a mentőszolgálatot. A kiemelést követően azonnal megkezdik az azonosítást.

Az elmúlt hét szerdáján hatalmas vihar sújtotta a szigetet, majd egy nő hívta a 112-es segélyhívót, hogy két embert a közel kétméteres hullámok a tengerbe rántottak Cala d'Or partjainál.

És ezeket olvastad már?