INSIDER

Felháborító: lelopták a megölt karcagi édesanya nyakláncát a sírjáról

Nincs vége a gyászoló karcagi család megpróbáltatásainak. Sírjában sem hagyják nyugodni Mariannát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mint ismert, a 38 éves B. Attila karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön Ma­riannával, de összevesztek, és a férfi egy hirtelen mozdulattal, a vita hevében megfojtotta a nőt. A tragédia miatt árván maradt kisgyermekekre anyai nagymamájuk Éva vigyáz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A lányom gyermekeinek, a 3 éves Vendelnek és a 7 esztendős Rubennek én lettem a gyámja. Szerencsére a körülményekhez képest jól vannak, de elképzelhető, hogy majd a későbbiekben fog kijönni rajtuk ez az egész trauma, ezért a napokban egy pszichológus is fog velük beszélni és foglalkozni. A búcsúszertartáson nem vettek részt, de azóta minden egyes nap viszem őket a temetőbe. Tudják, hogy az édesanyjukkal sajnos már csak ott „találkozhatnak”. Köszönnek és üzennek is neki mindig, miközben gyújtunk érte egy-egy gyertyát. Majdnem megszakadt a szívem, amikor a nagyobbik gyermeke nemrég azt mondta a sírnál: „bár ne haltál volna meg, édesanyám”mesélte a Borsnak Lázók Éva.

Micsoda arcátlanság! Valaki elemelte a temetôbôl a nyakláncot, az áldozat édesanyja összetört

Fotó: Bors

Mint mondta, a szertartás utáni napokban Marianna sírjához kihelyezett fényképére valaki akasztott egy gyönyörű nyakláncot, amibe egy szív mellé a nevének kezdőbetűjét gravírozták bele, de a minap rejtélyes módon nyoma veszett.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?