INSIDER

„Az ágyneműtartóban feküdt a holtteste” – Attila puszta kézzel fojtotta meg a karcagi édesanyát

A férfi békülni szeretett volna kedvesével, a visszautasítást azonban nem bírta elfogadni.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, egy 32 éves felsőlajosi férfi megölte Karcagon volt élettársát, majd a holttestet a Dunába süllyesztette. A nő édesanyja jelentette be az eltűnését, így a család legrosszabb rémálma vált valóra, amikor kiderült a gyilkosság. B. Attila az első meghallgatásán nem tudott minden kérdésre megfelelő választ adni, később megtört, s elismerte az emberölést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Attila békülni akart gyermeke édesanyjával, ám nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt szerette volna. Végül veszekedés közben puszta kézzel megfojtotta Mariannát. A Bors megtalálta Karcagon az elhunyt édesanya családját.

Marianna ruháit, cipőjét és táskáját egy erdőben találták meg

Egyszerre értünk a házhoz aznap teljesen véletlenül Attilával. A kisfiúval bementek a házba, én pedig elmentem vásárolni. Másfél óra múlva értem vissza, de addigra a nővérem már nem volt sehol. Attila annyit mondott, hogy elment valahová. Azóta már tudom, hogy az ágyneműtartóban feküdt a holtteste. Attila pedig nagyon zavartan viselkedett, remegett és csőlátása is volt, de azt gondoltam, hogy csak a szakítás viselte meg ennyire. Ha egy kicsivel hamarabb érek vissza, lehet, hogy velem is végez” – mesélte a a lapnak az áldozat testvére, a húszéves Dorina.

Az áldozat húga szerint a gyilkos előbb az ágyneműtartóba rejtette a holttestet, azután rakta a csomagtartóba

A megölt nő anyja szerint B. Attilát nagyon foglalkoztatta a VV Fanni-ügy.

„Néhány hónappal ezelőtt láttuk a tévében az egyik VV Fanniról szóló riportot. Éppen akkor mutattak egy videót arról, hogy az ájult testet cipeli a kezében a vádlott. Attila arról kérdezgetett, miképp lehet az, hogy az egyértelműnek tűnő bizonyítékok ellenére még sincs olyan nagy előrelépés az ügyben. Az is szóba került, hogy a holttest nélkül a gyanúsított kitalálhat bármilyen hazugságot, és jóval olcsóbban megúszhatja a felelősségre vonást. Szörnyű belegondolni, de lehet, hogy éppen abból az ügyből merített ihletet, amikor a Dunába dobta” – emlékezett vissza a lapnak Dorina, az áldozat húga.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?