INSIDER

VV Fanni barátnője elárulta, hová dugta el a pénzt a lány, mielőtt meggyilkolták

Elképesztő dolgot állított az egykori valóságshow szereplő legjobb barátnője.
  • Szerző: Ripost

Negyedik évébe lépett VV Fanni gyilkossági ügye, amely az idén megoldódhat. A tárgyalássorozat ugyanis a végéhez közelít, ítélet születhet. A család, a barátok legalábbis ebben reménykednek, képtelen túllépni a tragédián. A Bors Novozánszki Fanni legjobb barátnőjével, H. Hajnalkával beszélgetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint az már tudott, Novozánszki Fanni gyilkossági ügyének vádiratában nyereségvágyból elkövetett emberölés szerepel, és előfordulhat, hogy többen is benne voltak a megölésében. Sőt, a celeblány legjobb barátnője, H. Hajnalka szerint nem kizárt az sem, hogy az elkövető kizárólag a pénzt akarta, de Fanni vérmérséklete miatt végül tragédia lett a rablásnak indult bűncselekményből.

„Nem találták meg a pénzt, mert jól el volt rejtve abba a táskába, amit Fanni pár nappal az eltűnése előtt kapott tőlem a születésnapjára, és imádta. Mindenhova azt vitte” – csuklott el a barátnő hangja, miközben visszaemlékezett az utolsó találkozásokra.

Fanni rendkívül makacs természet volt, és szerintem nem akarta odaadni a pénzt, amikor el akarták tőle lopni, ezért bánthatták. A légynek nem ártott, elképzelni sem tudom, hogy valaki azért ment oda, hogy megölje. Azt viszont igen, hogy hajthatatlan volt, dulakodás kezdődhetett, és ebből lett a baj...” osztotta meg teóriáját H. Hajnalka.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?