HARCÉL

Karácsony megint hazudott, autóval jár, nem kerékpárral

Nem tudni, miben bízott Karácsony Gergely, amikor ki merte jelenteni, hogy a környezetvédelem jegyében Budapesten csak kerékpáron közlekedik. Természetesen kiderült, hogy ez nem így van. Vajon miből gondolta, hogy nem fog lebukni?
  • Szerző: Ripost

A nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan zuglói polgármester hosszú Facebook-posztban siránkozott amiatt, mert egy fotós követte minap az utcán – olvasható a 888.hu-n.

Kerékpárral kampányol, de autóval jár

A közösségi oldalára kitett irományban Karácsony maga ismerte be, hogy saját ígéreteivel szemben most már nem is kerékpárral jár, hanem egy bérelt gépjárművel közlekedik. Mint ismert, az ellenzéki roncsderbi tagja azt vallotta, hogy ő csak kerékpárral jár a városban, annyira zöld, erre most szembeköpi a budapestieket azzal, hogy autózik.

Karácsony azzal magyarázta a szószegést, hogy a kampány finisében nagyon sok a dolga, ezért kellett egy Skodát bérelniük.

A főpolgármesteri székre ácsingózó jelöltnek nem az a baja, hogy lefotózták, hanem az, hogy kiderült, hogy mégsem biciklivel közlekedik, miközben erre építette a kampányát. Ezzel is csak azt bizonyítja, hogy alkalmatlan és folyamatos ellentmondásba keveredik – közölte az ügyre reagálva a Fidelitas.

És ezeket olvastad már?