HARCÉL

Hatalmas méretű darázs lapult egy előre csomagolt salátában

Váratlan támadás érte a négyéves Elliemay Martint: a kislányt egy előre csomagolt salátakeverékben rejtőző darázs csípte meg, amikor belenyúlt a zacskóba. A salátát egy hazánkban is megtalálható szupermarket-láncnál vették.
címkék:
  • Szerző: Doris

Halálra rémülten sikoltott fel a négyéves Elliemay Martin, amikor belenyúlt egy előrecsomagolt salátakeverék zacskójába. A zöld levelek között ugyanis egy hatalmas darázs lapult, ami azonnal a kislány karjába döfte fullánkját - írja a Mirror.

A szülők, akik egy hazánkban is megtalálható üzletlánc boltjában vették a salátát, kétségbeesetten próbálták agyonütni a veszélyes rovart, ami végül kiesett a zacskóból és a fájdalomtól zokogó Elliemay ölébe pottyant. Az apa ekkor megpróbálta lesöpörni a darazsat a padlóra, ám az őt is megcsípte.

Végül sikerült egy üres vázába zárni, ahol később elpusztult.

"Hátborzongató volt az egész jelenet! Sosem gondoltuk volna, hogy egy szupermarketben vásárolt saláta zacskójából egyszer csak egy óriási darázs bukkan elő"

- fakadt ki a Elliemay anyukája, aki rettegett attól, hogy gyereke allergiás a csípésre és belázasodik. A kislány azonban szerencsésen megúszta a rémisztő esetet.

Az üzletlánc később elnézést kért a családtól, majd vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék, hogy kerülhetett a veszélyes darázs a zöldek közé.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?