HARCÉL

Ha van pénz sameszokra, jusson a Lánchídra is!

Láng Zsolt közösségi oldalán reagált a főpolgármesternek a Lánchíd felújításával, illetve az augusztus 20-ai programsorozat kiadásaival kapcsolatos kijelentéseire.
  • Szerző: Ripost

A Lánchíd a fővárosi önkormányzat tulajdona. A tulajdon nemcsak jogokkal jár, hanem kötelességekkel is. Például a szétmálló, lassan balesetveszélyes műtárgyak felújításának kötelezettségével. Az éves több mint 300 milliárdos költségvetési pénz erre van – írta Láng Zsolt a Fidesz budapesti elnöke.

Ha van forrás öt főpolgármester-helyettesre, párttanácsadók és anarchista aktivisták milliós megbízásaira, párttársak brüsszeli posztolgatására 112 millióért, 1,7 milliós fizetésű PR-vezetőkre, akkor a nemzet egyik szimbólumának megóvására miért nem jut?

Láng Zsolt kiemelte, Budapest főpolgármesterének lenni megtisztelő, történelmi lehetőség. Sok alázatot, áldozatot és munkát követel. Ezek a szavak nem tudom, mit jelentenek Karácsony Gergelynek, de ha hisz a hivatali esküjében, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében! Kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?