HARCÉL

Elhidegült tőle a fia, ezért kötött magának egy új gyereket

Egy holland anyuka képtelen volt elviselni, hogy fiával úgy megromlott a kapcsolata, hogy a srác már egy ölelésre sem volt hajlandó. Mivel nagyon hiányzott neki gyermeke szeretete, elképesztő ötletet eszelt ki. Megkötötte fia életnagyságú mását, és most azt hurcolja magával mindenhova.
  • Szerző: Doris

Hosszú ideje maga alatt volt Marieke Voorsluijs, mivel lázadó természetű kamasz fia teljesen elhidegült tőle, és már azt sem engedte meg anyjának, hogy néha gyengéden átölelje.

A kreatív holland anyuka tanácstalanságában elképesztő ötlettel állt elő. Kézügyességét kihasználva megkötötte fia életnagyságú mását, amit bármikor előszedhet a sarokból, ha gyereke elutasítja a szülői szeretetet.

A fonalfiú annyira jól sikerült, hogy Marieke mindenhova magával hurcolja, nagy feltűnést keltve ezzel Amszterdam utcáin. Még a lázadó srác is boldogan pózolt furcsa "ikertestvérével".

A hobbiboltban dolgozó nő annyira belejött a kézimunkába, hogy a gyerek gördeszkáját és mp3 lejátszóját is megkötötte, sőt, egy adag sült krumplit is készített neki, természetesen azt is fonalból.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?