HARCÉL

Bizarr: Ezt teheti a nőkkel a gyorséttermi koszt!

Ijesztő változást okozhat a nőknél a pizza és a hamburger iránti ellenállhatatlan vágy, a gyorséttermi fogások doboza ugyanis tele van olyan veszélyes kémiai anyagokkal, amiktől a gyengébbik nem képviselői elveszthetik nőiességüket, és kifejezetten férfiassá válhatnak...
  • Szerző: Doris

Rémisztő jelenségre hívták fel a figyelmet skót kutatók, akik attól tartanak, hogy a nők hamburgerimádata visszafordíthatatlan elváltozásokhoz vezethet a testükben - írja a Mirror.

A kalóriabombának számító gyorséttermi fogásokról eddig is tudtuk, hogy nagyon egészségtelenek, a csomagolásukhoz használt kémiai anyagoknak azonban nem ez az egyetlen negatív hatásuk. A kutatást vezető professzor állítja: a dobozokban lévő káros összetevők valósággal férfit csinálnak a szebbik nem képviselőiből, akik egy idő után elvesztik minden nőies tulajdonságukat.

De vajon mivel magyarázza Dr. Mark Hartl ezt a riasztó jelenséget?

Nos, a skót szakember éti csigákon vizsgálta az összetevők hatását, és megállapította, hogy az állatok ivarsejtjeit teljesen átalakították a veszélyes kémiai anyagok. A kutató állítása szerint a nőstény csigák hímekké alakultak át.

Felfedezését azonban nem árt némi fenntartással kell kezelnünk. A csigákról ugyanis tudni kell, hogy kétneműek, tehát nem különböztetünk meg hím és nőstény példányt.

A felismerés ennek ellenére akkora riadalmat keltett, hogy Amerikában egyből betiltották a veszélyes összetevők használatát. Attól tartanak ugyanis, hogy a bennük lévő enzimek meggátolják a nők szexuális fejlődését.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?