HARCÉL

Az ellenzéknek csak a politikai balhé fontos

A Fidesz-frakció szerint az ellenzéki pártok a csütörtökre összehívott rendkívüli üléssel folytatták a színészkedést: nekik nem Magyarország érdeke, csak a hatalom megszerzése és a "pillanatnyi politikai balhé" a fontos.
  • Szerző: MTI

A nagyobbik kormánypárt csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az ellenzéki pártok egyszer már "lebuktak", amikor "gyenge színészi teljesítményt nyújtva, áldozatként" próbálták feltüntetni magukat a köztelevízió épületében.
 

Csütörtökön pedig újra "lebuktak", hiszen az ellenzéki képviselők jelentős része az általuk kezdeményezett parlamenti ülésen a napirendi szavazást sem várta meg - tették hozzá.


A Fidesz-frakció hangsúlyozta, hogy

az ellenzék decemberben erőszakos eszközökkel próbálta megakadályozni az Országgyűlés munkáját,

nem törődve azzal, hogy a "balhé" közben saját korábbi javaslatát, így az ápolási díj megemelését sem szavazta meg.
 

Az ellenzéknek nem Magyarország érdeke, csak a hatalom megszerzése és a "pillanatnyi politikai balhé" fontos

- olvasható a Fidesz-frakció közleményében.

Soros György pénzéből szerveznek erőszakos utcai megmozdulásokat, és Soros-pénzből fizetett aktivisták közreműködésével támadtak a rendőrökre és az Országgyűlés épületére a karácsony előtti napokban. Ezen Soros György által finanszírozott akciók egyetlen célja, hogy az európai parlamenti választások után újra bevándorláspárti többsége legyen az Európai Parlamentnek - értékelte a történteket a Fidesz-frakció.

És ezeket olvastad már?