BOZÓT

Eltűnt a nyilvánosság elől a kokainozó szoci képviselő

Eltűnt a nyilvánosságra került felvételeken kokainozó, több százmilliós lopásokról beszélő Lackner Csaba a kispesti szocialisták választás után közzétett kampányanyagairól. Mintha nem is létezne.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rejtélyes módon eltűnt a nyilvánosságra került felvételeken kokainozó, több százmilliós lopásokról beszélő Lackner Csaba a kispesti szocialisták választás után közzétett kampányanyagairól – írta az Origo. Emlékezetes, Gajda Péter XIX. kerületi MSZP-s polgármester mind ez idáig azt állította, nem ismerte fel egykori bizalmasát és hangját a videó- és hanganyagokon. Ehhez képest most nagyot fordult a világ, úgy néz ki, ma már ők sem tagadják, hogy Lackner szerepelt a felvételeken.

Mint ismert, a Hír TV felvételeiből kirajzolódott, a szocialista polip hogyan hálózza be a mai napig a kispesti politikai és gazdasági életet. A nyilvánosságra hozott anyagok központi szereplője Lackner Csaba újraválasztott MSZP-s képviselő volt, aki egy tasak kokain társaságában több százmillió forintos lopásokról, meggazdagodott szocialista párttársakról, álomingatlanokról és Gajda Péter gond nélküli életéről beszélt egy rejtettkamerás-felvételen.

Lackner kezében a kokainos zacskó

Október 13-a után a baloldali politikusok által ez idáig fel nem ismert Lackner Csaba szőrén-szálán eltűnt a kispesti szocialisták háza tájáról, olyannyira, hogy a legutóbbi kampányanyagokon már nincs rajta.

Az eddigiekkel egybecseng, hogy a Magyar Nemzet tegnapi cikkében szocialista forrásokra hivatkozva arról írt, Lackner Csabát kitehetik a szocialista pártból. Akkor sem maradhat az MSZP soraiban, ha akár „hülyeségből” mondta, amit mondott, ha pedig nem értené magától, hogy távozni kell, úgy meg fogják azt értetni vele – olvasható a lapban.

Ezután már csak az a kérdés, mi lesz Gajda sorsa, ugyanis több súlyos állítást tett rá Lackner. Többek között azt mondta róla, hogy

  • feltehetően ez lesz az utolsó ciklusa, mert neki már „megvan” az a pénz, amiből nyugodt életet élhet;
  • a nem tiszta úton megszerzett pénzét ingatlanokba fekteti;
  • hárommillió forint visszacsurgatott pénzt fogadott el egy külső vállalkozástól az egyik önkormányzati mutyi után.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?