Létrehozva: 2019.11.14.

Deutsch Tamásnak elege lett a feljelentgető Momentumból

Lényegében hazaárulóknak minősítette a folyton külföldön vádaskodó, már a NATO(!) közbeavatkozását sürgető SZDSZ-es utódpártot. Kőkeményet posztolt.

 

Deutsch sommás véleményét az váltotta ki, hogy a Momentum már az USA kongresszusában akarja mószerolni Magyarországot, mondván, hogy „kőkemény diktatúrában” kell élniük és elnyomják őket. Ráadásul még a NATO magyarországi közbeavatkozását(!) is sürgeti a momentumos hiperaktivista Cseh Katalin.

Külön anyagot szerkesztett

Az Amerikai Kongresszus elé viszi a magyar jogállamiság kérdéseit Cseh Katalin az Európai Parlament amerikai delegációs csoportjának tagjaként, ezt saját maga méltóztatott bejelenteni a Facebookon.

„Az Egyesült Államok Kongresszusának szerdai meghallgatására tájékoztató anyagot küldtem, amelyben világossá tettem: a világ közvéleménye nem maradhat közömbös!”

Mint írta, a Kongresszust a jogállamiságról és külpolitikáról összesen 18 területen tájékoztatja majd, így például a médiaszabadságról, a civil szervezetek vagy a CEU szerinte zajló ellehetetlenítéséről.

Kifejtette azt is, hogy hogy a NATO szerveinek figyelni kell azokat a tagországokat, amelyek autoriter(?) országokkal működnek együtt.

Csak nem a szintén NATO tag Törökországra gondolt a nagyon eszes politikusnő? Aki természetesen a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) pártcsalád tagjaként tevékenykedve, az ő utasításaikat követve készül Magyarország befeketítésére.

Folyamatosan mószerolnak

Nem ez az első eset, amikor Cseh Katalin szembemegy Magyarország érdekeivel. Fekete-Győr András mellett ő is beszállt a romániai elnökválasztás kampányába, ugyancsak a román USR (Mentsétek meg Romániát) szövetséget méltatva, a magyar jelölttel Kelemen Hunorral szemben.

Az abortuszt propagáló szülész-nőgyógyászból lett EP-képviselő, a Momentum második számú politikusa kifejezetten azért utazott el Erdélybe és szerepelt erdélyi városokban tartott politikai rendezvényeken, hogy egy román jelölt mellett kampányoljon a magyar jelölttel szemben.

Betelt a pohár

A Momentum nemzetárulása miatt egyre többen adnak hangot felháborodásuknak. Hollik István kormányszóvivő szégyenletesnek minősítette a Momentum román párt és román jelölt melletti kiállását a magyar jelölttel szemben. Menczer Tamás külügyi államtitkár a Trianon szentesítéséért tevékenykedő, gyurcsányista Bauer Tamáshoz hasonlította a Momentum megnyilvánulásait.

„Ti soha nem változtok, egyformák vagytok, nektek soha nem a magyar ember és a magyar érdek a fontos, ellenetek mindig harcolni kell (nyugi, jogszabályi keretek között)! Én, mint magyar ember és magyar politikus a más nemzetiségűt is tisztelem, természetesen ő is lehet a barátom és szövetségesem, de a magyart mindig máshogy szeretem. Ez az, amit Bauer, Fekete-Győr és elvbarátaik soha nem fognak megérteni. (Érezni meg pláne…)

– írta Menczer a Facebook-posztjában.

A Fidesz közleményt adott ki, miszerint a Momentum nem tanul szellemi elődje, az SZDSZ hibáiból, és szembemegy a magyar érdekekkel.

„A Momentum elnöke amellett a korrupciós botrányba keveredett Dan Barna államfőjelölt mellett kampányolt Kolozsváron, akinek nem fontos a magyar emberek sorsa. Az eseményen részt vett a magyarellenességéről ismert Dacian Cioloș, a liberális Renew Europe jelenlegi frakcióvezetője is, aki fiatalkorában a fasiszta, magyarellenes Vatra Românească szervezetben tevékenykedett.”

– írták.

A Momentum egyébként azzal indokolta a román jelölt melletti aktivitásukat, hogy Kelemen Hunornak úgysincs esélye, a román liberális párt pedig gyakorlatilag a Momentum Romániában, és nagyon jó a kapcsolatuk.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Hold árnyékos oldalán – Rebel Moon II., A Sebejtő

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

metropol.hu

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Amerikai egyetemeket foglalnak el a palesztinpárti tüntetők

POLITIK

Nagy hatótávolságú rakétákat kap Ukrajna

POLITIK

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

POLITIK

A HAMÁSZ ekkor tenné le a fegyvert