Létrehozva: 2017.07.03.

Vona Gábor kiáll a legdurvábban antiszemita képviselő mellett

Értesülésünk szerint a Jobbik elnöke a hétvégén úgy döntött, hogy a párt és a frakció a terebélyesedõ botrány ellenére ismét kiáll a magyar parlament legkeményebben zsidóellenes képviselõje mellett. Vona csendes, de határozott szolidaritást kért.

Bár az elmúlt héten egy korábbi jobbikos parlamenti képviselő, Rubi Gergely  a Fővárosi Törvényszéken  terhelő vallomást(!)  tett Vona Gábor  politikustársára, az esetnek továbbra sincsenek következményei.

A párt határozottan összezár a Jobbik legdurvábban antiszemita képviselője körül.

A %RIPOST% értesülése szerint Vona kifejezetten a Kulcsár Gergellyel való egyértelmű szolidaritásra utasította a Jobbik összes politikusát.

 

Megvetés kéne, hogy övezze...

Kulcsár Gergelyt sokan a magyar parlament szégyenének tartják. Már az önmagában botrány, hogy képviselő maradhatott azután, hogy meggyalázta a Dunába lőtt zsidó áldozatok emlékművét.

 

A Jobbik "honatyája" ugyanis bizonyíthatóan beleköpött a világhírű szoborcsoport bronzcipőibe, melyek azt jelképezik, hogy a nyilas keretlegények, mielőtt a folyóba lőtték ártatlan, polgári áldozataikat - köztük nőket, gyerekeket, -  még a cipőiket is levettették velük... 

 

 

Vona Gábor kedvenc képviselője több köpéssel fejezte ki egyetértését a barbár tömeggyilkossággal, ilyen minősíthetetlen módon deklarálva, hogy megveti az áldozatokat...

Kulcsár Gergelynek nem ez volt a nyilas-náci eszmék melletti egyetlen felháborító kiállása. Ugyancsak a 444.hu adta hírül, hogy Kulcsár horogkeresztekkel kívánt  boldog új évet a Jobbik összes képviselőjének.  A horogkeresztes köszöntőlevél ugyanis máig az összetartozás, a titkos üzenetváltás jelképének számít Vona Gábor szűkebb környezetében... Már csak ezért is mindvégig kitartanak Kulcsár mellett...

Hallgatnak a szexbotrányról

A szolidaritás a lényegében neonáci Kulcsár Gergellyel azért került ismételten napirendre a Jobbikban, mert a párt korábbi országgyűlési képviselője, Rubi Gergely az elmúlt héten terhelő vallomást tett rá a Fővárosi Törvényszék előtt.

A volt jobbikos politikus büntetőjogi felelőssége teljes tudatában arról vallott, hogy Vona Gábor kedvenc  képviselőtársa, ötgyerekes családapa létére egy kiskorú lánnyal, egy Jobbik-aktivista tinédzserrel létesített előbb alkalmi, majd hosszú távú szexuális kapcsolatot.

 

 

Méghozzá a  magyar parlament által fizetett lakásban, amit

a  képviselő vallomásában a párt köreiben is jól ismert "buliközpontnak" nevezett. Ahova más politikusok is leugrottak egy kis kikapcsolódásra. Azért is szerették a Jobbik politikusai a lakást - ahogy az exképviselő részletezte -, mert a közelben lévő boltból könnyű volt újabb adagot hozni, ha elfogyott a pia.

A kérdéses lakást, amúgy közpénzen, a terhelő vallomást tevő parlamenti képviselő közösen bérelte Kulcsárral.  Ha úgy adódott, még a saját szobáját is rendelkezésére bocsátotta. Vagyis közvetlen közelről látott mindent.

Vallomásában, "időzített bombának" nevezte a kiskorú lánnyal folytatott viszonyt, amire személy szerint is figyelmeztette  képviselőtársát, sőt a pártelnököt, Vona Gábort is!

 

Aki azonban eltussolta az ügyet, s akkoriban és az újabb botrány kirobbanása után is eszmetársának nevezte a nyíltan antiszemita Kulcsárt. 

 

A terhelő vallomás ellenére határozott, megingás nélküli szolidaritást kért a Jobbik vezetőitől a zsidóellenességet bátran vállaló politikustárssal kapcsolatban.

A %RIPOST% értesülése szerint Vona hangsúlyozta, hogy a politikai helyzetre - a cukiságkampányra tekintettel - inkább csendes, demonstratív kiállásra van szükség, mint hangos véleménynyilvánításra. Összeszorított fogakról beszélt, de

határozottan aláhúzta, hogy a Jobbik soha nem fogja megtagadni valódi szellemi gyökereit. E tekintetben jelképerejűnek nevezte  Kulcsár Gergely egész politikai pályafutását.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Helyesírás: Ön tudja, hogy kicsi vagy nagy kezdőbetűvel írjuk ezeket a szavakat?

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Amerikai egyetemeket foglalnak el a palesztinpárti tüntetők

POLITIK

Nagy hatótávolságú rakétákat kap Ukrajna

POLITIK

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

POLITIK

A HAMÁSZ ekkor tenné le a fegyvert

POLITIK

Macron is szeretne megszabadulni Ursula von der Leyentől?

POLITIK

A CPAC Hungary kiállás a hagyományos értékek mellett