POLITIK

Bősz Anett bőszen utálta Gyurcsányt. Most befeküdt neki

Miközben nemrégiben még bőszen gyalázta, most szép csendesen belépett Gyurcsány pártjába. Közröhej.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Magyar Liberális Párt egyetlen képviselője Bősz Anett korábban fűt-fát összehordott Gyurcsány Ferencről, mondhatni bőszen utálta. Ilyeneket mondott:

“Nem állítom, hogy a probléma neve Gyurcsány Ferenc. Azt állítom, hogy amit ő tesz, rombol. Nem is akárhogyan. A kérlelhetetlen rendszerellenzéki szerepében tetszelgő politikus és pártja fő kommunikációs vonala a moralizálás, ugyanakkor tettei – általuk létrehozott blogoldalak és apróbb internetes hírcsatornák – egyetlen célja, hogy a demokrata ellenzéki oldalon mozgolódó politikusokat lejárassa, közöttük viszályt szítson. Leginkább azért, mert eredménye az egész az ellenzék módszeres szétverése.”

“Ha az ember erre a formációra gondol, akkor nem más látszik belőlük, mint a folyamatos botránykeltés, az indulatok fokozása és az a szüntelenül villogó üzenet áll a középpontban: „Orbán a patás, Gyurcsányra van szükség helyette”.

„Gyurcsány Ferenc azt jelezte, nem tud és nem is kíván együttműködni a Magyar Liberális Párttal. Úgy fogalmazott, hogy az ő megítélése szerint a Magyar Liberális Párt őfelsége ellenzékeként viselkedik, és ez számára elfogadhatatlan.„

„Sajnálom, ha vannak olyanok, akiknek ez játék vagy a saját pozíciójuk fontosabb, mint az, hogy mi lesz az országgal” -fogalmazott ugyancsak Bősz Anett.

Miután elmondták egymást mindennek most a Magyar Liberális Párt nevű képződmény és egyetlen parlamenti képviselője Bősz Anett ráborult Gyurcsány kebelére.

Még egy nyilatkozatot is kiadtak:

Bősz Anett, a Liberálisok elnöke csatlakozik a DK parlamenti frakciójához – közölte a Liberálisok nevű párt.

Na és most jön a meglepetés :

„Bősz és a DK-frakció között eddig is szoros, szakmai és érték alapú együttműködés volt. A belépéssel ez a jó kapcsolat teljesedik ki. „

Na és azt kimondta, hogy Gyurcsány Ferenc a probléma maga, hogy Gyurcsány Ferenc maga a rombolás?

 

címkék: