OLDALVONAL

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.22. 11:30

Folytatódik a bokszbotrány; Szoboszlai azonnal reagált

Folytatódott az olimpia bokszbotránya; Szoboszlai Dominik reagált az EA Sports játékára. Ezek voltak a Ripost legolvasottabb sport témájú cikkei a héten.

Folytatódik a bokszbotrány: A párizsi olimpia szégyenfoltja volt a bokszbotrány, a nők mezőnyében két súlycsoportban is olyan versenyző nyert, aki férfiból lett nő. Noha a Nemzetközi Bokszszövetség (IBA) egyértelműen bejelentette, hogy a 2025-ös belgrádi női ökölvívó-világbajnokságon a két interszexuális, Párizsban olimpiai aranyérmet szerző bokszoló, Imane Helif és Lin Ju-Ting nem vehet részt, most mégis megnyílt az út mindkettőjük előtt, hogy vb-címet is szerezzenek a nők között. Ugyanis a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által még el nem ismert, de jelentős mértékben támogatott World Boxing bejelentette, hogy 2025 szeptemberében mindkét nem számára egyszerre rendezi meg a szervezet első világbajnok. A teljes cikket ide kattintva olvashatod. 

Iman Helif peres úton vág vissza az internetes kommentelőknek
Helif a magyar Hámori Lucát is legyőzte az olimpián Fotó: AFP

Szeptember 27-én megjelenik az EA Sports új focis játéka, az EA FC 25 (akinek van prémium előfizetése, az akár már szeptember 20-tól játszhat vele). A cég nemrég felfedte, hogy a játékban szereplő futballisták milyen összértékeléssel rendelkeznek majd. Szoboszlai Dominik csupán a harmadik a legjobb magyar labdarúgó. A készítők idén Willi Orbánt vélték a legjobbnak, akit 83 ponttal jutalmaztak, derült ki a Futbin adatbázisból. Őt követi 82 ponttal csapattársa, Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik pedig 81 ponttal a harmadik.

Szoboszlai azonnal reagált az adatokra:

Hogy őszinte legyek veletek srácok, néhány dolgot változtatnék. A sebességem el kéne érje a 87-et. Lövés? Ennek a számnak 90-nek kellene lennie

 – kommentálta a Liverpool videójában Szoboszlai Dominik az EA FC kártyáját.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai nem minden mutatóval elégedett Fotó: AFP

Kylian Mbappé a nyáron hagyta ott a Paris Saint-Germaint és hosszas huzavona után aláírt a Real Madridhoz. A spanyol együttesben rögtön góllal és Szuperkupa-győzelemmel mutatkozott be. Összesen hat tétmérkőzésen négy találatot szerzett, ebből kettőt tizenegyesből ért el. A francia világbajnok beilleszkedése nem megy zökkenőmentesen, a Jude Bellinghammel, Vinícius Júniorral és Rodyrgóval fémjelzett támadósornak még össze kell szoknia, ez az eredményeken és a mutatott játékon is látszik. Mbappé korábbi csapattársa, Neymar azonban figyelmeztetett: ez közel sem lesz egyszerű.

 A PSG-ben Neymar és Mbappé viszonya fokozatosan megromlott, és a végén már szinte háborúztak egymással a felek. Neymar azt üzente Viníciusnak és a többi brazilnak, hogy Mbappéval katasztrófa együtt játszani, maga a pokol

- nyilatkozta egy francia újságíró.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Real Madrid CF v Atalanta BC - UEFA Super Cup 2024
Kylian Mbappét nem mindenki szereti Fotó: NurPhoto via AFP

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek