TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.18.

"Mbappéval katasztrófa együtt játszani" - keményen beszóltak a Real Madrid csatárának

Hiába van máris négy gólja, egyelőre még keresi a helyét a francia világbajnok a Real Madridban. Kylian Mbappéval nincs meg az összhang a támadósorban, Neymar ráadásul a csapat braziljait a francia ellen hangolja.

Kylian Mbappé a nyáron hagyta ott a Paris Saint-Germaint és hosszas huzavona után aláírt a Real Madridhoz. A spanyol együttesben rögtön góllal és Szuperkupa-győzelemmel mutatkozott be. Összesen hat tétmérkőzésen négy találatot szerzett, ebből kettőt tizenegyesből ért el. A francia világbajnok beilleszkedése nem megy zökkenőmentesen, a Jude Bellinghammel, Vinícius Júniorral és Rodyrgóval fémjelzett támadósornak még össze kell szoknia, ez az eredményeken és a mutatott játékon is látszik. Mbappé korábbi csapattársa, Neymar azonban figyelmeztetett: ez közel sem lesz egyszerű.

Kylian Mbappé
Kylian Mbappétól óvja a Real Madrid braziljait Neymar Fotó: AFP

Mbappé és Neymar hat éven át játszott együtt a PSG-ben, 136 tétmeccsen pedig összesen 54 gólban közreműködtek, ám a kapcsolatuk nem volt felhőtlen, többször is összevesztek, írja az Origo. A brazil klasszis tavaly nyáron végül megunta a méltatlan bánásmódot és Szaúd-Arábiába igazolt az al-Hilalhoz, ahol lassan egy éve sérülés miatt nem játszott.

Kylian Mbappé megkapta a magáét Neymartól

A francia újságíró, Cyril Hanouna állítása szerint a brazil gólrekorder előre figyelmeztette a Real Madridban játszó honfitársait - Éder Militaót, Vinícius Júniort, Rodrygót és Endricket – hogy nem lesz könnyű Mbappéval.

A Real braziljai jó barátságot ápolnak Neymarral. A PSG-ben Neymar és Mbappé viszonya fokozatosan megromlott, és a végén már szinte háborúztak egymással a felek. Neymar azt üzente Viníciusnak és a többi brazilnak, hogy Mbappéval katasztrófa együtt játszani, maga a pokol

– mondta Cyril Hanouna a francia Europe 1 rádiónak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek