KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.13.

„Néhány dolgot változtatnék” – Szoboszlai kiakadt, méltatlan helyzetbe hozták – videó

Hamarosan megjelenik az új EA FC focis videojáték, a játékosok összértékei ezekben a napokban derülnek majd ki. A Liverpoolnál többek között Szoboszlai Dominik új lapját is megmutatták, ő azonban ennek nem túlzottan örült.

Már nem kell sokat várni az új focis videojáték, az EA FC 25 megjelenéséhez. A cég már elkezdte szivárogtatni a játékosok értékeléseit, ám egyelőre csak a legjobbakat mutatták be a nagyvilágnak. A Liverpool azonban már megkapta az összes játékosa lapjait, erről pedig most a klub egy videót is közölt, ahol többek között Szoboszlai Dominik értékelése is lelepleződött. A 23 éves középpályás azonban nem nagyon örült a mutatóinak.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nem volt elragadtatva az új focis kártyájától (Fotó: Nick Taylor/Liverpool FC)

Szoboszlai 81-es összértékelést kapott, ami eggyel rosszabb, mint a tavalyi kártyája. Ez rögtön kisebb meglepetés, hiszen a középpályás tavaly erősebb bajnokságba igazolt, és ősszel még nagyszerű formának örvendett az angol sztárcsapatnál. Szoboszlai 82-es sebességgel, 80-as lövéssel, 84-es passzolás, 80-as labdás képességekkel, 59-es védekezéssel és 70-es fizikummal lett felruházva. A magyar futballista nem túlzottan örült a mutatóinak, aminek hangot is adott.

Szoboszlai Dominik nem volt elragadtatva

Hogy őszinte legyek veletek srácok, néhány dolgot változtatnék. A sebességem el kéne érje a 87-et. Lövés? Ennek a számnak 90-nek kellene lennie

– mondta a videóban Szoboszlai Dominik, amit az Origo szúrt ki. A Liverpoolnál Alisson, Mohamed Szalah és Virgil van Dijk 89-es, Alexis Mac Allister 86-os, Diogo Jota 85-,ös Ibrahima Konaté 83-as, Darwin Nunez 82-es, Wataru Endo 80-as, Ryan Gravenberch pedig 78-as értékelést kapott.

A Liverpool ezen a hétvégén, szombaton 16 órától (Match 4) a Nottingham Forestet fogadja az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek