Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.16.

Szoboszlai Dominiket leértékelték, nem hagyta szó nélkül

Hamarosan megjelenik az EA Sports új focis videójátéka, az EA FC 25. A játékosok értékelései nemrég nyilvánosak lettek, Szoboszlai Dominikot két magyar futballista is megelőzi.

Szeptember 27-én megjelenik az EA Sports új focis játéka, az EA FC 25 (akinek van prémium előfizetése, az akár már szeptember 20-tól játszhat vele). A cég nemrég felfedte, hogy a játékban szereplő futballisták milyen összértékeléssel rendelkeznek majd. Szoboszlai Dominik csupán a harmadik a legjobb magyar labdarúgó.

Szoboszlai Dominik, Willi Orbán
Willi Orbán megelőzi Szoboszlai Dominikot az EA FC 25-ben Fotó: AFP

A készítők idén Willi Orbánt vélték a legjobbnak, akit 83 ponttal jutalmaztak, derült ki a Futbin adatbázisból. Őt követi 82 ponttal csapattársa, Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik pedig 81 ponttal a harmadik.

Ez eggyel rosszabb, mint a tavalyi kártyája. A középpályás tavaly erősebb bajnokságba igazolt, és ősszel még nagyszerű formának örvendett az angol sztárcsapatnál, így nehezen érthető, hogy miért csökkent a lapja. Szoboszlai 82-es sebességgel, 80-as lövéssel, 84-es passzolás, 80-as labdás képességekkel, 59-es védekezéssel és 70-es fizikummal lett felruházva.

Szoboszlai Dominik nem volt boldog

Hogy őszinte legyek veletek srácok, néhány dolgot változtatnék. A sebességem el kéne érje a 87-et. Lövés? Ennek a számnak 90-nek kellene lennie

 – kommentálta a Liverpool videójában Szoboszlai Dominik az EA FC kártyáját.

A fent említett hármason kívül még hat magyar focista kapott arany kártyát, azaz ért el legalább 75 pontot. Dibusz Dénes (78 pont), Kerkez Milos (77 pont), Sallai Roland (77 pont), Turányi Lilla (77 pont), Gazdag Dániel (75 pont) és Varga Barnabás (75 pont) számítanak a legjobb magyar játékosoknak az EA FC 25-ben.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek