Nincs

Elképesztő, miért gyilkolhatta meg a lányt a borsodnádasdi fiatal

Csütörtökön délelőtt dönt a Miskolci Törvényszék B. Roland előzetes letartóztatásáról.

Õ az a fiatal, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte Borsodnádasdon a 17 éves Csengét. Mint arról a %% beszámolt, a 17 éves lánnyal titokban találkozott, utoljára a Petőfi téren látták őket. Onnan a helyi templomkertbe mentek, ahol a fiú előadása szerint Csenge elvesztette az eszméletét, B. Roland pánikba esett, és egy vízelvezető aknába dobta a lányt, aki ott megfulladt.

A helyi fiatalok lapunknak elmondták: B. Roland szerelmes volt Csengébe, az utóbbi időben kereste vele a kapcsolatot.

Annak ellenére, hogy közösségi oldalán még mindig „kapcsolatban van”, ismerősei szerint szakított korábbi barátnőjével.

  • - Csenge soha nem mondta, hogy bármilyen kapcsolata lenne ezzel a fiúval. Mint falubelit, ismertük, de nem tudunk róla semmit – mondta lapunknak K. Csenge családja. Ezért sem gondoltak arra, hogy B. Rolandnál keressék a lányt, amikor szombat este nem ért haza időben.

A rendőrség nem hozta nyilvánosságra B. Roland vallomását, azt is hiába kérdeztük, mitől veszthette el a lány az eszméletét. Csak azt a választ kaptuk, hogy orvosszakértő bevonásával vizsgálják a haláleset pontos körülményeit. A helyiek szerint a fiú ivott, és olcsó dizájnerdrogokat szedett, ezt is vizsgálják. Csenge családja biztos benne, hogy a lány nem fogadhatott el ilyesmit. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?