MANIMÉKER

Alacsonyabb költségek, nagyobb hatékonyság? Megmutatjuk, hogy legyél energiatudatos vállalkozó!

Ha figyelmet fordítasz a céges energiaügyeidre, azzal nemcsak a környezetet véded, de vállalkozásodnak is jót teszel. Megosztjuk veled, hogy milyen módszerekkel spórolhatsz pénzt, ha jól választasz energiakereskedőt!

A céges energiaügyekre való odafigyelés apróságnak tűnhet, de valójában rengeteg pénzt takaríthatsz meg azzal, ha igazán foglalkozol a kérdéssel.

A valóban környezettudatos cégeknél nem csupán annyit jelent az energiafelhasználás optimalizálása, hogy nem felejtik égve a villanyt.

A professzionális tervezés azonban nem egyszerű: jó, ha a vállalkozóként hozzáértő szakembereket hívsz segítségül. De szerencsére nem kell túl messzire menned ehhez. Ugyanis ma már az energiakereskedők ebben is igyekeznek ügyfeleik rendelkezésére állni. Magyarország egyik legnagyobb energiakereskedője, az MVM Partner Zrt. például számos olyan megoldást kínál, amelyekkel optimalizálhatod vállalatod energiafelhasználását.

A választék igazán sokszínű.

Az egyik legnépszerűbb szolgáltatás, amit te is könnyedén igénybe vehetsz, az a fajta állapotfelmérés, amelyet külön kérhetsz villamosenergia- és földgáz-felhasználásra, valamint világítástechnikai berendezésekre is. A szakemberek megnézik a számláidat, szerződéseidet és ellenőrzik az energiafogyasztó berendezéseid működését, majd ez alapján bemutatják neked a vállalatod jelenlegi energetikai helyzetét. Hab a tortán, hogy az állapotfelmérést követően a korszerűsítésre is javaslatot tesznek.

A szolgáltató hőkamerás módszerrel is segíthet a cégednek feltárni, hogy hol szökik el a pénz, vagyis hol kell felújítani az épületed, energetikai berendezéseid ahhoz, hogy azok valóban takarékosak legyen.

Ha a megújuló energiaforrások felé is kacsintgatsz, akkor abban is tudnak segíteni, például napelemek telepítésével, de az előzetes döntés-előkészítő folyamatban is hatékonyan működnek közre.

Az MVM Partner munkatársai a pályázati tanácsadás folyamatában is a rendelkezésedre állnak, természetesen, ha energetikai vonatkozású pályázatokról van szó.

A termékekről további részleteket tudhatsz meg a www.energiaportal.mvmp.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?