KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.08.01.

„Az 1800-as évek óta senkinek sem volt” – Furcsa kór támadta meg a fiatal nőt

Saját magát diagnosztizálta a fiatal nő az orvosok hanyagsága miatt.

A 39 éves Kristin Dainis megpróbáltatásai tizenöt évvel ezelőtt kezdődtek, amikor is hirtelen lesújtó fáradtságot tapasztalt. Olyannyira elvesztette az összes energiáját, hogy olykor levegő után kellett kapkodnia. A rejtélyes betegség hátterében mint kiderült jódhiány áll. 

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

„Nagyon furcsa energiazuhanásaim lettek. A semmiből minden energia elhagyta a testemet. Levegőért kapkodtam. Nem tudtam ülni, nem tudtam felállni. Percekig, de akár órákig is eltarthatott, mire magamhoz tértem. Az összeomlások egyre gyakrabban jelentkeztek, ezért orvoshoz fordult. Az orvosok azt mondták, hogy túl keményen dolgozom. Képes voltam önmagamat diagnosztizálni. Fizettem egy jódvizsgálatért, ami beigazolta a sejtésemet. Elvittem az orvoshoz, hogy megkérdezzem, meg tudják-e erősíteni. Azt mondták, hogy az 1800-as évek óta senkinek nem volt jódhiánya” – mesélte a megdöbbent nő. 

Végül az orvosok igazolták jódhiányt, és pajzsmirigy túlműködést állapítottak meg nála. A diagnózis ellenére továbbra is keményen küzdött az egészségéért, két éven át volt munka nélküli, mivel többnyire ágyhoz volt kötve. Csak egy évig élvezhette a megerősödését Kristin, majd megint visszaesett. Több évnek is el kellett telnie, mire visszanyerte jó egészségi állapotát.

Az extrém tesztek után most már tisztában van a testével, és étrend-kiegészítőket szed, valamint betart egy speciális étrendet, hogy az egészségét megóvja. Ennek köszönhetően az elmúlt öt évben újra teljes egészségnek érzheti magát. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek