Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.24.

„A 11. nap végére már nem tudott felállni” - Legyőzte a leukémiát a 8 éves TikTok-sztár

Különleges kislányt ünnepelhet a világ.

Csodálatos hírt osztott meg követő táborával az a 8 éves TikTok-sztár, aki két év küzdött a leukémia egy ritka formájával. Florance Barknál még 2022-ben diagnosztizáltak akut myeloid leukémiát, de kemény küzdelmének köszönhetően immár rákmentesnek mondhatja magát. 

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az ilyen betegségek esetekben a megoldást csontvelő-átültetés jelentheti, ám Florance számára egy ritka génmutáció miatt a transzplantáció valószínűleg kudarcot vallott volna. 

Florence a TikTokon kezdte bemutatni az életéért folytatott küzdelmét, jelenleg 137 900 követője és 3,5 millió kedvelője van. Többnyire édes és vicces videókat oszt meg, hogy bemutassa nem csak árnyoldala van a kórtermeknek.

„Nagyon gyorsan történt, állandóan lázas volt. Minden alkalommal, amikor elvittem őt az orvoshoz, a láza lement, mert gyógyszer kapott. Az orvosok nem is igen akarták kivizsgálni, mert boldog volt. A 11. nap végére már nem tudott felállni, nagyon gyenge volt és fájdalmakkal küzdött” - mesélte Florence édesanyja lánya megpróbáltatásairól. 

Bár családja örül annak, hogy rákmentes, Florence jelenleg a tüdő graft-versus-host nevű betegséggel (GvHD) küzd, amit a csontvelőműtétet követően kapott el. A család reméli, hogy Florence tüdőátültetésben részesülhet, hogy enyhüljön ennek az állapotnak a tünetei. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek