Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.23.

Agyvérzést kapott a 6 éves lány, de a mentősök azt mondták csak rosszat álmodott

Egy mindössze hatéves lány agyvérzést kapott, ami miatt átmenetileg lebénult. Szülei szíve összetört, de az aprócska gyermek minden esélyére rácáfolt és most egy hollywoodi kasszasikerben szerepelhet.

Fearne akkor vette észre, hogy Avyval valami nincs rendben, amikor az iskolás lány aludt és nem bírták felébreszteni, és az összes testrésze elernyedten lógott. Hívta a mentőket, de mire kiértek, a tünetei megszűntek, így azt feltételezték, hogy csak rosszat álmodott.

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A hatéves Avy Berry, aki a nagy manchesteri Middletonból származik, átmeneti ischaemiás rohamot - úgynevezett mini stroke-ot – majd egy súlyosabb stroke-ot is kapott, ami miatt agyműtéten kellett átesnie. Úgy vélik, Avy néhány hónappal korábban a bárányhimlő szövődményeként szenvedett agysérülést. A két agyvérzés után Avy ideiglenesen lebénult, ami azt jelenti, hogy újra meg kellett tanulnia járni és beszélni.

„Most nagy dózisú vérhígítót kap, de a szörnyűség már 18 hónapja volt, és azóta stroke-mentes, aminek nagyon örülünk. Nem is gondolnánk, hogy tört vele valami komolyabb baj. Megmaradt néhány dolog, mert ez egy agysérülés, így érzelmileg még mindig küzd egy kicsit, és elég érzékeny” – mesélte a kislány jelenlegi állapotáról az anyukája. 

Nemrég, alig néhány héttel a felépülése után Avy egy éves szerepet kapott a 4-es csatorna Hollyoaks című szappanoperájában, ahol Scott Drinkwell nevelt lányát, Miley Carsont alakítja. Nemrég a mozikban is láthattuk, amikor statisztaként szerepelt a Paramount Pictures A Quiet Place című horrorfilmjében: Day One című filmben.

Avy négyéves korában kezdett el színészkedni, és Fearne szerint azért élvezi, mert szeret játszani és beszélgetni az emberekkel a forgatáson - írja a Daily Mail. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek