KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.24.

„Egyre feketébbek lettek” – Azt hitték elesett, de halált jelzett a 2 éves fekete szeme

A harcos 2 éves fiú váratlanul elhunyt, miután fekete lett a szeme.

Kis harcosnak nevezték a szerettei azt a kisgyermeket, aki tragikus módon vesztette életét. Paul-Joseph Power múlt pénteken adta fel a küzdelmet a rák egy ritka formája ellen, az áttétes neuroblasztóma ellen. 

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Mindössze kétéves fiukat vesztette el a lesújtott család. Eredetileg azután diagnosztizálták a ritka rákkal, hogy minden előzmény nélkül feketére változott a szeme. 

„Elkezdtek megjelenni ezek a fekete szemek, amik sárgává váltak. Furcsa volt, mert ahogy telt az idő, egyre feketébbek lettek. Az első nap azt hittük, hogy talán elesett, de egy héten belül egyre sötétebbek és sötétebbek lettek. Az egész nagyon gyorsan történt, mert előtte teljesen jól volt. Ezután gyorsan romlott az állapota. Nem evett rendesen, és nem ivott sem. Tudtuk, hogy valami nincs rendben” – mesélte a kezdeti megdöbbentő tünetekről Paul nagymamája. 

„Otthon volt, velem és a másik nagymamájával, Lisával. Úgy döntöttünk, hogy inkább otthon kell lennie, mint egy hospice-ban, mert sok időt töltött a kórházban. Metasztatikus neuroblasztómában halt meg. A betegség szétterjedt az egész kis testében, de mindezek ellenére mindig gyönyörű mosoly volt az arcán, és egy ilyen fiatal fiúhoz képest karakán személyisége volt. Imádott kint játszani, és mindig ki akart menni a szabadba, bármilyen időjárás is volt. Pimasz volt, határozott és mindig tudta, mit akar. Nagyon sokan szerették. Imádta az autóit, Andy kalandjait, Pókembert és a gofris kutyust. A legtöbb időt a Crocsában, hátizsákban és tűzoltósapkában töltötte. Annyira szerette a Crocs-cipőjét, hogy amíg nagyon rosszul volt otthon, le sem vette. Mi, a család teljesen összetörtünk, úgy érzem, elveszett vagyok nélküle, nagyon hiányzik, különösen a két testvérének, Jacobnak és Tylernek, akik végig mentek vele az úton” – emlékezett meg róla a családja. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek