Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.13.

„Azt mondtam kizárt, hogy terhes legyek, de 8 hónapos voltam”

Teljesen felforgatta egy fiatal nő életét a váratlan várandóssága.

Egy nőnek állítólag nyolc hónapon keresztül fogalma sem volt arról, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Sőt, amikor szembesült pocakjának megváltozásával, ragaszkodott ahhoz, hogy gyomorproblémái lehetnek. 

terhesség, anya, apa, várandós, terhes, babavárás
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A 39 éves Nicole Patrick 2024 áprilisában, egy kórházi látogatás után döbbent rá, hogy több mint nyolc hónapos terhes. 

„Teljesen megdöbbentem és sokkot kaptam. Azt mondtam kizárt, hogy terhes legyek, de 8 hónapos voltam. Mivel korábban nem voltam még terhes, nem is jutott az eszembe. Csak amikor a sürgősségi osztályon ultrahangot csináltak, akkor döbbentem meg teljesen, és sokkolt a dolog. Sírni kezdtem, mivel az egész nagyon nyomasztó volt. Az agyam azonnal kattogni kezdett. Szó szerint minden lehetséges dologra gondoltam, attól kezdve, hogy egészségbiztosítást kell kötnöm, terhesgondozásra van szükségem, hogy az életem soha nem lesz ugyanolyan” – emlékezett rá Nicole, mit érzett, amikor kiderült a várandóssága. 

Visszatekintve az elmúlt nyolc hónapra, utólag bevallja, hogy voltak jelei annak, hogy terhes, de nem tudta, amíg nem nézett utána a tüneteknek. Ugyanis korábban az orvosok policisztás ovárium szindrómával diagnosztizálták, ami azt jelentette a számára, hogy a petefészkei megnehezítik a teherbeesését. 

Most Nicole úgy gondolja, hogy kislánya érkezése bármilyen meglepő volt, mégis a legjobb dolog, ami történhetett vele.  Nicole és családja örömét azonban a gyász árnyékolja be. A fiatal édesanya Apukája öt hónappal a nagy hír előtt elhunyt, de úgy vélik, ez segített nekik abban, hogy legyen mit ünnepelniük egy szomorú időszakban.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek