KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.07.

„Meg voltunk rémülve” - Élet és halál között lebeg egy anyuka, aki rosszul lett a nyaraláson

Családját sokként érte a tragédia.

Egy brit anyuka az életéért küzd, miután egy rejtélyes, ám annál fájdalmasabb betegség következtében kórházba került Tenerifén.

sztetoszkóp, kórház, betegség, rák, beteg, páciens
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A Newcastle-i Kingston Parkból származó Tracey Ellis óriási gyomorfájdalomtól kezdett szenvedni. A kínok végül odáig fajultak, hogy négykézláb tudott csak kúszni a padlón. Sikerült mentőt hívnia, és június 22-én kórházba szállították. Az 56 éves, egyedül nyaraló nőnél akut hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak, és egy magánkórházba szállították. Annak ellenére, hogy súlyos állapotban volt az intenzív osztályon, a családja semmit sem tudott róla, amíg hétfőn reggel, miután kissé jobban érezte magát, sikerült kapcsolatba lépnie velük.

Később, még aznap este azonban elmondta a gyerekeinek, hogy megrémült, és egy borsos, 5000 fontos (kb. 2,3 millió forintos) kórházi számlát kapott. Az anyuka, akinek négy gyermeke van, - akiket Connornak, Curtisnek, Grantnek és Amynek hívnak-, most életmentő gépekre van kötve, miután az állapota súlyosbodott. 

„Meg voltunk rémülve, hogy a kritikus állapotban lévő édesanyánkat elveszíthetjük. Csak vele akartunk lenni, és nem a költségekre koncentrálni” – nyilatkozta Tracey legidősebb fia, a 29 éves Connor.

Tracey-t ezután a folyamatos pénzkövetelések miatt át kellett szállítani egy államilag finanszírozott kórházba, és ott kezdte meg a további kezelést. A család most próbálja megszervezni a hazautazást, amint javul az állapota.  A fennálló orvosi számlák mára 30 000 fontra (kb. 13,9 millió forintra) emelkedtek. A család létrehozott egy GoFundMe oldalt, ahol segítséget kértek. 

„Mindannyian le vagyunk nyűgözve mindenki kedvességétől. Csak arra szeretnénk koncentrálni, hogy anyukám felépüljön. Ő a legerősebb, legbátrabb és legkedvesebb anyuka. Ha bárki tudna segíteni nekünk, örökké hálásak leszünk” – írta az adománygyűjtő oldalon Tracey 20 éves lánya, Amy. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek