KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.06.

„Nem tudtam abbahagyni a sírást” – Megmentette nagymamája életét egy 7 éves hős fiú

Megható az, amit nagymamája megmentéséért tett egy 12 éves kislány.

Egy 12 éves kislány kopaszra borotválta le a fejét, hogy pénzt gyűjtsön a nagymamája életét megmentő jótékonysági szervezet számára. Maisy azt reméli, hogy 1000 fontot (kb. 464 ezer forintot) tud gyűjteni a Wiltshire Air Ambulance számára.

mentőhelikopter
Fotó: Pixabay (Illusztráció)

„A légi mentők nélkül valószínűleg ma már nem lenne itt. Nagyon hálás vagyok. Nemcsak a nagymamám életét mentették meg, hanem sok más emberét is” – mondta Maisy a BBC-nek. 

A 12 éves kislány és édesanyja, Rebecca Madridban voltak, hogy megnézzenek egy Taylor Swift-koncertet, amikor Julie szívrohamot kapott. Anya és lánya még aznap este hazarepültek a nagymama életét féltve. 

„Teljesen össze voltam zavarodva, amikor meghallottam a hírt, és nem tudtam abbahagyni a sírást a repülőtéren” - mondta Rebecca.

Julie-t, akinek a kamrafibrilláció nevű ritmuszavar egyik fajtájával küzd, mentővel szállították intenzív osztályra. Maisy hétéves unokaöccse volt a drámai pillanatokban a nagymama mellett, és a szomszédokhoz rohant át segítséget kérni. Maisynek ezt hallva jutott eszébe önzetlen felajánlása, amivel könnyekig hatotta az édesanyját. 

A Wiltshire Air Ambulance szóvivője elmondta: 

„Csodálatos látni, hogy egy fiatal inspirációt keres egy ilyen traumatikus élményből, amely őt és a családját is érintette. Nem tudjuk eléggé megköszönni Maisy hihetetlen erőfeszítéseit.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek