KOMPOST

Meztelenül bolyongott az utcán egy ukrán nő, táskájában egy levágott fejjel

Olyan sokkos állapotban volt, hogy lehetetlenség volt kihallgatni. Meredten bámult maga elé...
  • Szerző: Doris

Horrorfilmbe illő jelenet zavarta meg csütörtökön a második legnépesebb ukrán város, Harkov nyugalmát. A helyi rendőrkapitányság ügyeleti osztályán már reggel 6 órakor csörgött a telefon. A bejelentés szerint egy nő meztelenül bóklászott a Poltavszke utcában – írja a karpathir.com.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A helyszínre kiérkező egyenruhások hamar megállapították, hogy a pucér nő sokkos állapotban van, egyáltalán nem volt beszámítható. Az egyik kezében véres pengéjű kést szorongatott, a másikban pedig egy bevásárlótáskát tartott. Az igazi borzalom csak akkor jött, amikor a rendőrök belenéztek a táskába. Abból ugyanis egy levágott női fej nyitott szeme nézett rájuk.

Nem sokkal később egy másik rendőrőrsre is telefonáló jelentette, hogy borzalmas bűntényre bukkant. A helyszínre kivezényelt operatív bűnügyi csoport megállapította, hogy egy 40 éves férfi otthonában egy lefejezett fiatal lány holtteste hever. A rendőrök azonnal rájöttek a két eset közti összefüggésre.

A 40 éves tulajdonos elmondása szerint a megcsonkított áldozat a húgának a 13 éves kislánya. Azt már nem volt nehéz kideríteni, hogy az utcán pucéran és levágott emberi fejjel a táskájában sétálgató nő a lefejezett lány édesanyja.

A tragédia körülményeit még nem sikerült pontosítani.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?