Megszólalt a férfi akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját

POLITIK
Létrehozva: 2017.09.18.

Végre szabad enni! Parmezános buci lett magyar diétázók új kedvence

A fogyókúrák legnagyobb kihívása, hogy el kell hagynod a hizlaló kenyeret. Megoldást ez az otthon sütött buci nyújthat, hiszen alig van benne szénhidrát. Eheted bátran reggel, akár este is, biztos nem dob rád fölös kilókat.

Imádjuk jól megpakolt szendviccsel indítani a napot, és ennek most már súlycsökkentő diétában sincs akadálya! A parmezános buciban okosan választott összetevői miatt alig van szénhidrát, jó ízűen és lelkiismeret furdalás nélkül fogyaszthatod! Mehet bele sonka, kolbász, sajt, tojás, paprika - így lesz tartalmas és minden modern diétaszabálynak megfelelő, tökéletes reggeli!

Parmezános buci diétázóknak

Knap Daniella receptje

Hozzávalók:

(8db-hoz)

Tészta:

  • 270 g Update1 Norbi liszt
  • 30 g búzasikér
  • 2,7 dl langyos víz
  • 3 ek olívaolaj
  • 1,5 ek finomra reszelt parmezán
  • 1 mk só
  • 1 cs (7g) instant élesztő
  • Tetejére:

  • Reszelt parmezán ízlés szerint

  •  

    Így készítsd:
    1. Keverd össze egy tálban a lisztet, a sikért, a sajtot és az élesztőt. Egy másikban pedig a vizet, az olajat és a sót. Öntsd bele a dagasztógép üstjébe először a folyékony, majd a száraz hozzávalókat, indítsd el a programot, hagyd dolgozni a gépet. Ha nincs géped, kézzel végezd el a dagasztást.

    2. Dagasztás után a tésztát vágd 8 egyforma (kb. 75g-os) részre.  Minden darabot oszd további 3 részre. Ezeket hosszúkásra megformázva sorakoztasd süthető papírformákba (7cmx4cmx4cm), mindegyikbe 3-3 darabot.

    3. Tedd tepsibe a formákat és takard le egy konyharuhával. Langyos helyen hagyd a bucikat kb. 25-30 percig kelni.

    4. A sütőt melegítsd elő 180 fokra. A megkelt bucik tetejét kend le egy kevés vízzel és szórj rájuk parmezánt. Ezután kb. 15-20 perc alatt süsd szép aranybarnára a bucikat. Sütés után hagyd kihűlni, csak utána vágd fel. Kend meg vajjal és pakold meg sajttal, sonkával, kolbásszal, ízlés szerint. Megéri dolgozni vele, isteni finom és nem hizlal!

    A parmezán megbolondítja a buci ízét, zseniális!

    Jó étvágyat hozzá!


     

    origo.hu

    Szívrohamot kapott az olimpiai bajnok magyar tornász, Ónodi Henrietta

    ripost.hu

    Svéd uborkasaláta télire: ha így rakod el, friss és roppanós marad

    metropol.hu

    Rajokban állnak a mentők a Balatonon: rettenetes, ami ott történt

    mandiner.hu

    Felelőtlenség volt vagy egyedi ötlet a Szajna-parti megnyitó a franciáktól?

    ripost.hu

    Összeroppant a gyásztól Katus Attila

    magyarnemzet.hu

    „Milák minden lépését megtervezte ebben a háborúban”

    ripost.hu

    Miért viselkedik így Milák Kristóf? Kitálalt a világbajnok legenda

    mindmegette.hu

    Mit főzöl hétvégén? Ezekkel a receptekkel fuss neki a vasárnapi ebédnek, és a neved is imába foglalják

    ripost.hu

    Pár nap, és milliárdok találnak rá az igaz szerelemre – ígéri a jós

    ripost.hu

    „Harcosként emelkedsz fel az angyalok közé” – összeomlott a gyásztól a magyar olimpikon

    ripost.hu

    Ezek nem lehetnek majd a gyerekeknél szeptembertől az iskolában: itt a lista!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -