tóth gabi
Könnyed, ízes vacsora diétázóknak. Nem kell sokat babrálnod vele, 10 perc alatt elkészül. Teljes értékû, tápláló étel, amit imádni fogsz.
10 perc alatt elkészül a kurkumás, karfiolos humusz. Előételként is fogyaszthatod vagy könnyű vacsoraként is tálalhatod ezt a mártást.
Vegán, paleo, gluténmentes, és fantasztikusan ízletes. Igazi, teljes értékű étel. Különlegessége, hogy a csicseriborsót karfiol helyettesíti.
1. Melegítsd elő a sütőt 220 Celsius-fokra.
2. Bélelj ki sütőpapírral egy tepsit.
3. Szórd bele a karfiolrózsákat. Spricceld meg egy kis avokádóolajjal (vagy olajspray-el).
3. Süsd 40 percig, vagy míg aranybarna színt nem kap. Ha kész, hagyd kihűlni.
4. A karfiolt a többi hozzávalóval együtt konyhai robotgépben daráld pépesre.
5. Tálald extra szűz olívaolajjal, pirított fenyőmaggal, kalamata olívabogyóval, vágott petrezselyemzölddel.
6. Valódi hozzávalókból, otthon készült, egészséges chips-ekkel mártogasd. A képen látható céklachips ÍGY készül. EZT is kipróbálhatod vele. A sajttal, mandulaliszttel készült diétás chips receptjét ITT olvashatod.