tóth gabi
Minimális szénhidrát, maximum íz! Ez a fogyókúrás csúcskaja minden diétázó álma! Minél többet eszel belõle, annál gyorsabban apadnak rólad a kilók.
A cukkini főnyeremény a tavaszi diétában, minimális szénhidráttartalma és sokoldalúsága miatt!
Tökéletesen helyettesíti a tésztát és sokkal egészségesebb!
Ráadásul ha a szezon jolly jokerével , azaz az útifűmaghéjjal párosítod, döbbenetesen erős hatást érhetsz el.
Az apró szemű maghéj felgyorsítja az emésztést, kipucolja a szervezeted, berobbantja a fogyást!
Észre sem veszed, csak szaladnak le rólad a kilók! Eszméleten finom ételeket készíthetsz, ha a tésztát cukkinire váltod!
Nem kedveled a cukkinit, mert összezuhan? Erre is van ötletünk! létezik egy zseniális trükk, amitől tökéletes állagú, sőt ropogós lesz a cukkinid:
Tedd a szeleteket a sütőbe 10 percre!
A hosszában vékony szeletekre vágott zöldséget helyezd a sütőrácsra és 220 fokon szikkaszd meg.
A grillezett cukkini lapokat pedig ugyanúgy használhatod, mint a lasagna tésztát! Rétegezd a tepsibe a töltelékkel és pirítsd össze!
Hozzávalók:
Így készítsd:
1. Vágd hosszában a cukkinit vékony szeletekre.
2. Tedd a sütőrácsra és süsd 220 fokon 10 percet.
3. Helyezz egy réteg cukkinit a sütőtálba.
4. Keverd össze a juhtúrót, tejfölt, az útifűmaghéjat és az apróra vágott kaprot.
5. Simíts egy adag juhtúrós kencét a cukkinikre, majd rétegezd tovább.
6. 200 fokon süsd készre! A legszuperebb diétás fogás!