RETRO RÁDIÓ

Félre a hizlaló tésztával! Zsírgyilkos zöldséget a tepsibe!

Félre a hizlaló tésztával! Zsírgyilkos zöldséget a tepsibe!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2016. 02. 22. 12:30

Minimális szénhidrát, maximum íz! Ez a fogyókúrás csúcskaja minden diétázó álma! Minél többet eszel belõle, annál gyorsabban apadnak rólad a kilók.

A cukkini főnyeremény a tavaszi diétában, minimális szénhidráttartalma és sokoldalúsága miatt! 

Tökéletesen helyettesíti a tésztát és sokkal egészségesebb!

Ráadásul ha a szezon jolly jokerével , azaz az útifűmaghéjjal párosítod, döbbenetesen erős hatást érhetsz el.

Az apró szemű maghéj felgyorsítja az emésztést, kipucolja a szervezeted, berobbantja a fogyást!

Észre sem veszed, csak szaladnak le rólad a kilók! Eszméleten finom ételeket készíthetsz, ha a tésztát cukkinire  váltod!

Nem kedveled a cukkinit, mert összezuhan? Erre is van ötletünk!  létezik egy zseniális trükk, amitől tökéletes állagú, sőt ropogós lesz a cukkinid:

Tedd a szeleteket a sütőbe 10 percre!

A hosszában vékony szeletekre vágott zöldséget helyezd a sütőrácsra és 220 fokon szikkaszd meg.

A grillezett cukkini lapokat pedig ugyanúgy használhatod, mint a lasagna tésztát! Rétegezd a tepsibe a töltelékkel és pirítsd össze!

Hozzávalók:

  • 3 cukkini
  • 10 dkg juhtúró
  • 1 doboz tejföl
  • 2 ek. útífűmaghéj
  • 2 csomag friss kapor
  • Így készítsd:

    1. Vágd hosszában a cukkinit vékony szeletekre.

    2. Tedd a sütőrácsra és süsd 220 fokon 10 percet.

    3. Helyezz egy réteg cukkinit a sütőtálba.

    4. Keverd össze a juhtúrót, tejfölt, az útifűmaghéjat és az apróra vágott kaprot.

    5. Simíts egy adag juhtúrós kencét a cukkinikre, majd rétegezd tovább.

    6. 200 fokon süsd készre! A legszuperebb diétás fogás!

     

     

     

     

     

     

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.