
Gyors, krémes, ellenállhatatlan: így készül a Tiramisu golyó
Ha imádod a tiramisut, ezt a receptet kötelező kipróbálni! Ez a tiramisu golyó krémes, finom, és nagyon gyorsan elkészítheted. Mutatjuk a receptet!
Talán nem túlzás azt mondani, hogy a tiramisu a desszertek királynője. Ha szeretnéd igazán különleges formában megőrizni az ízét, akkor ez a gyors tiramisu golyó éppen neked való! Tökéletes, ha vendégeket vársz, vagy ha meg szeretnél lepni valakit. Ez a tiramisu recept nem bonyolult, pár perc alatt elkészíthető, és a végeredmény mindenkit levesz a lábáról!

Tiramisu golyó recept
Hozzávalók:
- 400 gramm babapiskóta
- 500 gramm mascarpone
- 2 ek porcukor
- 70 ml eszpresszó kávé
- kakaópor a forgatáshoz
Elkészítés:
- A tiramisu golyó elkészítéséhez daráld le egy késes aprítóban a babapiskótát, tedd egy tálba, majd add hozzá a mascarponét, a cukrot és a frissen főzött kávét.
- Kézzel dolgozd össze a hozzávalókat úgy, hogy formázható massza legyen belőlük. Formázz diónyi golyókat, majd egy mélyebb tálban forgasd meg őket a kakaóporban.
- Tedd a kész golyókat legalább fél órára a hűtőbe, hogy összeérjenek az ízek, és egy kicsit megdermedjenek, utána már tálalhatod is.






