Szoboszlai Dominik
Hihetetlen finom és gyorsan készen is van ez a rég nem látott étel. Az egyszerű nokedli szaftosan elkészített zöldborsóval bolondítva valóságos főnyeremény! Ezt neked is ismerned kell!
A régi időkben ritkán került hús az asztalra, de a korabeli háziasszonyok jobbnál jobb ötlteteket találtak ki, hogy tartalmasabbnak tűnjön az asztalra tett étel. A zöldborsópörkölt az egyik aduász volt a zöldséges fogások listáján. Tudni kell, hogy igencsak finom tud lenni a paprikás szafttal elkészített zöldborsó! Hosszú évek után most egy ételekkel foglalkozó Facebook csoportban újra előkerült ez az egyszerű fogás. A kommentszekcióból pedig kiderült, hogy sokaknak volt gyerekkori kedvence. Mutatjuk, hogyan készítsd el!
Jó étvágyat!
Tipp: természetesen tejföl és a krumpli is kihagyható a receptből!